I've dream of what's missing

Nu sitter löshår i matchande färg i mitt risiga hölass på huvudet.
Visserligen vart det svart och min kära moder kommer mörda mej på söndag. Men det får jag ta, det skulle egentligen bli mörkbrunt ska jag säga er.
Jag sitter här i den går plysh dressen, klockan ett åker jag till Tojfa för att leka hos henne till i morgon, så det så.
Ska ta och plocka ut ur diskmaskinen snart, sen ska jag kanske hoppa i duschen snabbt, och fixa mej.
Sen får jag väl drunka i en bok eller något liknande medans Tojfa simmar.
Mer kommer nog ikväll om jag får updatera hos Tojfa.
Puss

Ps, bild kommer kanske också då, om inte så kommer på söndag <3

Like someone else

Staden med Tojfa idag. Vart inte mer än ett mål på Subland och en bok. Och Tojfa är ju lilla personen som skulle kunna tro på vem som helst som kom och sa "Hej jag är Gud, Make a wish" Så idag, då vi korsade torget kom det ur hennes mun: "Tänk om det kommer en komet och bränner sönder just oss två. Tänk om!" Och jag påstod att torget nog också skulle försvinna då, då kom det ur den otroligt IQ befriade lilla flickan. "Då gömmer vi oss inne i Cubus" Och hur långt ligger inte Cubus från torget? Bara typ två centimeter.
Nåja, hon är söt iallafall, och det kan man komma långt med. <3

Sedan gick vi skiljda vägar, jag gick någon minut försent och missade den jävla bussen, och sedan fick man vänta i en halvtimma bara för att man är så jävla rädd för pedofiler att man inte vågar gå hem själv. Jag kan försvara mej med att en i min parallel klass faktiskt nästan blev kidnappad av en pedofil. Så det så. Iallafall så, har jag inte gjort så mycket nu. Får jag som jag vill på Onsadg blir det Thaimat och redbull, medans Tojfa vill ha pizza. Vi får köra nå typ.. sten sax påse eller något.
Och sen så har jag bara suttit här och tinat bort, oh rodnat åt de fina kommentarerna man fick av Ellia. Den söta lilla krabaten skulle ge mej ett smeknamn, som sedan blev Polly, förklaringen var så enkel att :
"Jag gillar polly, och jag gillar dig. Och jag älskar micrade polly, och jag är säker på att jag gillar dig precis lika mycket om du är micrad med"

Sötast va?

Oh baby I'm a fool for you

Lekdag med Tojfa i morgon
Förmodligen. Just nu sitter jag tillbaka lutad i min knasslande datastol med Bläckhjärta i knät. Bestämt mej att läsa om den nu. Fast jag hoppar direkt till de spännande kapitlerna. Dem första fem är som tråkiga.
 Joo, Tofja kommer i morrn, fick just ett sms.
Känner ett oändligt behov av att städa, men Kerstin ligger och sover utanför, så jag vill inte leva om allt för mycket.
Därför flyttar jag mej nu långsmat mellan sängen och stolen, svarar på Lines kommentarer och sedan Tojfas sms, och läser.

Syskonkärlek

Tänkte slänga in en och annan recention här också. Och här kommer en på en bok jag läst säkert fem gånger

Syskonkärlek - Katarina Von Bredow

Själva idéen att skriva en bok om två stycken syskon som ligger med varandra skulle säkert kunna tas direkt ur mina drömmar. Jag är nog en sån. Själv äcklas jag av tanken av min bror och jag i samma rum. Men ändå. Twincest och Incest är något som ligger varmt om hjärtat och boken är verkligen bra.
Självklart, skulle jag fått som jag ville skulle den ha varit betydligt längre, och haft ett lyckligare slut. Men jag är inte författaren.

Boken är inte av det vackra slaget, om man säger så, miljöerna och orden är inte utvecklade, inte som en fin blommig duk, utan mer som ett lapptäcke. Ändå kunde jag nte sluta läsa.

Ludvig och Amanda är nog syskonen som aldrig bråkar. Jag tänker inte skriva så mycket om själva handlingen. Bara att den är rätt så dryg, men endast för att den tillhör min kategori tycket jag den är bra.
Och ni bör läsa den !

That's an order

Tackar papi
Nu har jag just springt in i kontoret och hämtat kvittot på de fyra böckerna pappa beställt från bokus åt mej (:
Jag fick 800 kr av honom i julklapp så visserligen ska han dra dem därifrån, men ändå.
Så, vi får se när böckerna kommer, förhoppningsvis innan helgen så kan jag lägga mej i husvagnen och läsa (:

New Moon

The Host

Expert på att rodna

Räcker det om jag älskar
dej?

Dem har jag beställt :'D

Now I'm a fat house cat

Jag är fet!
Säg fan inte emot för jag är det. Och jag ska göra något emot det. Vad vet jag inte riktigt än, men jag ska allvarligt göra något, trots att jag vet att jag inte är bra på att göra saker jag vill. Om det inte handlar om att typ lägga sej och läsa. Det gör jag mer än gärna. Men allvarligt..
Jag skriver inte detta för att någon ska komma med kommentarer som "Åh du är inte fet" Eller så, för jag är det. Och med mitt självförtroende, så är det nog bäst om jag först litar på min egen instinkt. Visst, jag är inte lika fet som sakerna på tv:n som inte rest sej ur soffan på tio år, men nog fet för att Linnea Bergdal och hennes efterhänglsen ska ignorera mej. Missförstå mej inte. Jag är inte den sorten som bryr mej om vad människor omkring mej vill påstå om min existens. Men just när det kommer till den lilla överblonderade saken står jag inte ut.

i still feel it on my lips

Middag hos mormor snart
Surströmming, finns det något godare? Dålig fråga egentligen eftersom det är något som man antingen älskar eller hatar. Jag älskar det iallafall, och det ska bli riktigt gott ^^ Efter det bär det av till pappa, så vi får se hur veckan går.
Smsa mej om ni har lust att hitta på något, eller smsa mej hur som helst. Jag har tråkigt 24/7 numera.
 Herrå

And now you wounder why, you're the one alone

Du är egoistisk, kall hjärtat och har humor som en två åring. Pratar som en gör du också. Eller, ingen hurmor överhuvudtaget har du. Du sminkar dig och klär dig som en lättklädd slampa, och påstår ändå att du är emo där i dina rosa prinsesslinnen och ljusa jeans. Är jag menad att älska dej då du drar en vits som saknar både poäng och rättstavade ord.
Du tycker dej på, tycker synd om dej själv och gör ingenting åt dina problem, mer än att klaga.
Jag förstår mej inte på dej. Verkligen inte.
Och jag vill inte vara din vän, jag är ledsen eller något, men det sägs att man inte kan tvinga någon att älska en, men det är precis vad du gör. Du tvingar oss att älska dej.
Tack så jävla mycket för det, jag kan på två röda sekunder avslöja att du förstärker motsatsen. Jag hatar dej.

So fierce

Som sagt satt jag på bussen 13.00 idag, det vart bara en snabbis in till stan, träffade C och sedan hem till henne. Eller, vi traskade omkring och kommenterade saker på vår tur i staden, inhandlade en bok jag redan läst 16 gånger, och fetade oss på subland - ovanligt?
Sedan traskade vi hem till henne. Vi, låg framför tv:n och gluttade på iontressanta saker, en tysk grej där dem hade sex och skar upp djur. Sedan hem. Som sagt vart det ingen lång vistelse, men det var trevligt att få träffa henne igen (:C - som inte kan säga en mening utan ordet Fierce

Some of them...

Bara för att jag är en av de människor som inte tål förändringar, som vill att dagen ska stanna, frysa och aldrig gå vidare. Jag saknar dej. Men inte dej som jag ser i ögonvrån på stan. Utan den gamla. Roliga personen som jag älskade så otroligt mycket. Jag, är tydligen inte lika mycket värd längre, inte ens ett hej. Men jag tänker inte gråta över spilld mjölk. Ändå vill jag bara fråga : Varför?
För att jag sårades av dej då du bara stack? Då jag inte räckte till längre så gick du bara vidare. Utan det minsta ånger eller liknande? Jag försöker vara vidsyndt och förstå vad det var för fel som inträffade. Var det jag, någon annan eller du?
För att du säger att vi inte passade som vänner tror jag inte på såhär efter att vi varit vänner i fem år.
Jag tänker inte tvinga ur dej ett förlåt. Jag kan börja om du vill. Be om ursäkt för alla gånger jag kanske sårat dej. Förlåt. Jag menar det verkligen. Kunde jag skulle jag vrida tillbaka klockan till den där underbara tiden då vi låg i husvagnen hos din mormor och morfar oh viskade till varandra. Till tiden då vi var bästa vänner och ingen annan fanns. Du, jag, C och Emm.
Men nu. Vi kände varandra utan och innan, och nu känner jag knappt igen dej. Jag saknar dej än. Sen i sommras har vi behandlat varandra illa. Även jag, jag har inte precis gjort något som hjälp. Men inte du heller.


Åter igen, förlåt

Tears don't fall

Ibland vill jag bara strypa min mamma.
Fint sätt att börja ett inlägg på va?
Men klockan halv tio i morse slet hon upp mej, för att jag skulle handla till hennes catering. Sen blir hon arg då det inte finns !
Det är inte snällt tycker jag. Och Lilly drog som fan då vi var ute och gick. Intresseklubben spricker av överhettning
Carro kanske kommer i dag, eller så kanske jag ska till henne, men vi ska typ vara med varann oh leka idag (:
Så det är bra


Make some magic

Nu är en 50 cm hårförlängning beställd, det återstår väl endast nu att se hur den kommer?
Om det är jätte dåligt hår? Vi får hoppas att det går att använda.
Ja.. mer har jag väl inte? Onödigt inlägg egentligen men you like it.

and now?

Julen är över, och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta?
Visst, julstämningen kom några timmar innan timmslaget som berättade att årets höjdpunkt var över, men ändå, jag är riktigt nöjd och tänker inte rada upp allt jag fick. Ni skulle hinna bli 90 innan jag var klar då, bara för att jag har så schysst släkt.
Men blandannat, fick jag en dator som faktiskt är riktigt snygg, skärmen är en annan historia men jag ska få en ny har mamma lovat mej. Jens har just fixat internet och visat mej en hemlighet ni alla skulle dö för att få veta. Så jag är glad <3
Iallafall fick jag även pengar, allt ihop räknat är det 1700 kr plus ett present kort på bokia, 300 kronor där, det är behövligt, sen oxå 500 kronor på Jc.
Samt en massa andra saker. Joo, två viktiga saker är den underbara Tokio Hotel Caught on Camera DVD:n, och Eclipse <3

Deck the hall

Julstämningen har ännu inte återvänt.
Dagen har tillbringats i pyjamasen. Jag klev upp. Slöade mej igenom de tidigaste timmarna för att sedan hjälpa mammi med maten och städningen en aning.
Jag låg framför tv:n och har just varit så duktig att jag damsugit under min säng. Det är fan otroligt.
Jaja, sen har jag duschat. Och direkt jag kom ut ur duschen hoppade jag i en nytvättad pyjamas och sockarna jag fick i födelsedags present av Matilda <3
Vet ni ! Till maten idag skulle jag kila ner och hämta julmust i garaget.
Mamma har förvarnat mej om att hon inte köpt så många julklappar te mej igen därför att jag har fått en dyr, stor sak. Och där, stod en stor kartong som påminner om den jag lekte med för flera år sedan. Den från pappas bärbara dator. Och eftersom hon ofta sagt att hon ska köpa en till dator så Victor inte ska behöva bråka om den enda som finns, tror jag att jag har ganska stora själ att hoppas.
Jaa.. Jag vet inte.. vad ska jag mer säga?
Merry Christmas ! 


Santa is coming tonight

Min julstämning är fortfarande på rymmet, och detta inlägg kommer bli kort
Victor skall nämligen strax ha datorn. Men iallafall. Vi hjälpa alla åt här hemma att städa och tillaga julmiddagen.  Och med de skillz jag har i köket kommer väl hela släkten bli matförgiftade? Iallafall, så jag plocka ihop lite i mitt rum som för tillfället faktiskt er lovande ut, det ligger noter över hela skrivbordet och bokhyllan är fylld av det mesta. Men det går snabbt att kasta in under sängen eller kanske gömma i någon låda.
Ska nog även kasta ihop en till sats knäck, jag och Victor gillar verkligen knäck och det finns inte så mycket kvar nu ska jag säga. Anyway, så.. ja..

Santa is coming tonight
And I want a car and I want a life
And I want a first class trip to Hawaii
I want a lifetime supply of skittles and slurpies and Eskimo pies
I want a DVD, a big screen TV
Just bring me things that I don't need

'Cuz now it's Christmas and I want everything
I just can't wait
Christmas, so don't stop spending
I want a million gifts, that's right
Don't forget my Christmas list tonight
'Cuz now it's ChristmasMer kommer senare och i morgon, 
God jul alla !

Instant karma's gonna get you

Ibland är jag rätt seg, eller rätt ofta faktiskt. I dag var en sån dag då jag verkligen varken kunde tänka eller prata utan att det lät som som jag stod på huvudet. Jag och Matilda kunde verkligen inte tänka då vi skulle försök stava Tanegtsbordshumor är det konstigt eller är vi helt normala? Normala kanske vi inte är. Det står för genomsnittlig och orginell. Så.. Nåja. Jag tänker inte tjata ut er. Men dagen har varit så jävla soft, så jag vill ha alla fredagar såhär.
Halv nio samlades vi i klassrummet D6 och runt där skickades då skålar med frukt och godis, hur mycket man ville fick man ta och vi fetade på oss så ett tag innan vi sedan förflyttade ut hela skolan i sporthallen. Oskönt som fan satt vi ihopträngda på en madrass massa tjejer, men nåja. Vi såg rätt bra. Julspexet inleddes med fyra killar som dansade, i röda kjolar med vitt fluff i kanterna, bh och jävligt håriga men.
TYp strippsteg till låten Jingelbells rock.
Har ni sett Lindsay Lohans film Mean Girl så kan ni nog se det franför er.
Oklandrigt var det. Anna och Fredrik var värdar och jätte fina. Innan det fortsatte. Vinnare i årets, och hortlax mästerskapet utnämdes och sedan om Elin och Linnea in oh pratade på som de drickande tjejerna i fredag hela veckan.
"Oh shit, alltså alla stirrar på oss. PiNSAMT ! Var ér vi? Oh kolla vilken full gubbe, som en fågel gubbe, kanske en kråka, ellerk en skata, eller någon annan fågel. Det var en man som visade oss hit, så kollade han på oss och vi kollade på han och han bara tittade bort ! Asså shit, alla stirrar på oss. PiNSAMT!"
Alla skrattade åt de tajts beklädda tjejerna som såg ut att komma direkt från ett pyjamasparty.
Nåja, Anna W och Fredrik sjön sedan. This is me ur Camp Rock, och som jag alltid sagt, dem två kan verkligen sjunga.

Asså nu har jag tråkigt och inge mer att skriva. Jo min gröt smakade piss och jag kan inte andas genom näsan. Jag pappa och Victor sa senare och kolla på skoterhjälmar, och sedan ska vi och äta på stadshotellet med mamma.
puss så länge
btw, gratis sms så smsa nu !

I was a quick, tick boy with plastic toys

T R Å K I G T
Så stavas mitt liv i kortfattad mening.
Jag förstår knappt varför jag gör det här, för ingen är väl ändå inte ens intresserad att läsa mina raseri utbrott över Wemo? Eller hur tråkiga mina skoldagar är?
Varför skriver jag detta då? För att få ut det ur mig själv? Kanske, troligtvis.
Men jag vet många som gör det, därför tänker jag inte bry mig speciellt mycket ifall folk kommenterar att jag är strange och helt onödig.
Därför kommer de enstaka stackarna som ens besvärar sina små valnötter till hjärnor att besöka detta, nu få veta att bloggen ska renoveras. Totalt.
Förhoppningsvis kommer en snygg desig inom kort. Tills dess får vi stå ut. Men jag har fått en massa din header av sötaste Sofia A, så, tack så mycket för det älskling <3

I'm Sorry

Förlåt.
Du vet vem du är och du vet historian bakom det hela.
Du vet att jag älskar dej, och att den kommer, tillsammans med
dina twilight peppisar <3
Jag älskar dig <3

So what?

Ja, jag är en av de där sega personerna !
Men jag tycker jag har varit duktig nu, jag har startat upp min tröga lilla dator. Eller, ja... pappa hade kollat nå på den precis innan jag kom och lämnat den på, så jag har väl inte startat den. Nåja. Internet laggar, därför kommer jag få skriva följande inlägg flera gånger slår jag vad om.

9 dagar kvar till vår kära jul afton, igår klädde Helene och Charlie granen. Mitt rum ser ut som ett bombnedslag. Det måste fixas men inte just nu. Jag sitter här, iklädd pyamas tröja och jeans. Har inte orkat dra på mig någon tröja än. Men det skall jag göra, har bara lite besluts ångest.

Jag är snorig, som fan och kan knapt andas genom näsan. Inte alls roligt No prov på onsdag, måste typ rå plugga för jag kan absolut ingenting >.<

Joo kolla vad Elinh hitta som Elinh vill ha som Elinh troligtvis ska få?

Limited Edition Fanpack

Deluxe Digipak (2 DVD)

DVD 1: History - The very best of Tokio Hotel TV

DVD 2: Future - The road to the new Album

+ Exclusive poster and a 24-page booklet with pictures

+ Exclusive T-Shirt (Small)

Vackert va?

Nu ska jag klä på mig, ha't bra tills senare !


Hey hey, I know that you like me

Tjosan sa!
Känner ni ibland att ni inte räcker till? Eller att någon ber er om för mycket? Nåja, det gör inte jag. Men däremot blir jag otroligt irriterad då folk (pappa) Till exempel ber mig klippa gräset. (Som jag hatar). Och då jag klippt färdigt, är det enda han gör att stå och klaga:
Åhh, du missade. Kolla därborta, ser det klart ut?
Liksom, jag har inge prolbem med att hälpa till, men om dem inte ens säger tack, utan bara klagar känns det inge roligt. Helene klagar jämt på att hon tycker att jag är otacksam och ingenting gör? Är det verkligen så ni som känner mig?
Gör jag ingenting hemma?
Kanske, jag vet inte vad som är normalt.

Nåja. På bilden har jag beslutat att göra en affisch för boken som äger mitt hjärta : Twilight. Chokerande va?
Jag ska göra första bokens framsida, med äpplet alltså, men istället för att skriva En omöjlig kärleks historia, Som det står på den svenska boken, ska jag skriva So the lion fell in love with the lamb. Intressant va?
Stefan säger att jag ska göra så mycket som möjligt annorlunda, men det är svårt för jag kommer förstöra den, men jag kanske ska lägga till bettet James ger henne och lite rinnade blod på höger armen? Vad sägs om det?

Jaja, jag sitter och äter, pasta och bacon, snabb middag typ. Konsert på torsdag någon gång någon stans, jag vet inte xD
Kom och titta !

What would I do...

...Without you?Sofia Lidman ~
Wow, hur skall jag kunna kortfatta mig här? Ge mig penna och ett papper och jag lovar jag skall skriva en bok om dig och ditt liv. Jag tror vi känner till varenda liten detalj som finns om oss båda. Ibland står jag inte ut med dig, ibland vill jag bara slå igen dörren, mitt framför ansiktet på dig och låtsas som om det regnar. Ibland vill jag inget annat än att nypa dig i kinderna och ge dig barnsliga smeknamn, och ibland vill jag bara ge dig en kram och tacka för att du står på min sida och inte drar hörsnäckan ut mitt öra under matte lektionerna. Så som jag gör på dig. du är den där lilla positiva saken. Ibland blir jag visserligen irriterad för att du släpper Wemon förnära mig. Men jag kan inte förbjuda dig att tala till henne
Du är den mest opunkliga människa jag vet, men det går till sig med ett par leenden. Du säger alltid att jag ska stå upp på mig själv. Att jag klarar saker och ting. Visserligen är du glömsk som den lilla blå Doris i Hitta Nemo. Men du är oxå lojal (jag slog upp det och vet nu säkert vad det betyder (Y) sådeså). Du är en otroligt bra sångare, författare, människa, lyssnare, du är känslig och inte minst: En av de viktigaste människor i mitt liv.
Ärligt talat är det ofta du som får mig att stiga upp, mig att traska till plugget, kanske har jag bara något otroligt ointressant att säga dig, något som vi båda skrattar som menspåverkade groillor åt. Något om en könsopererad Matilda eller kanske en mobil telefon döpt till BJ. Allt kan du förgylla med ett skratt. Jag slog upp ordet normal i en ordbok : Genomsnittlig, ordinär och mentalt frisk. Du är långt ifrån normal alltså. Jag slog upp ordet annorlunda: olik, ovanlig och på annat sätt. Kanske är du inte speciellt annorlunda då? Ordet Sofia går inte att hitta i ordboken. Billigt skit. Slår man upp ordet Egen kommer Personlig upp. Det är just vad du är. En personlig underbar individ. Nu ska jag lägga ordboken åt sidan. och säga en sak som jag verkligen vill att du tar till dig. Som jag vill att du kommer ihåg och litar på :
Jag älskar dig <3

Look into my eyes you will see. What you mean to me. Search your heart, search your soul. When you find me there you'll search no more. Don't tell me it's not worth trying for. You can't tell me it's not worth dying for. You know it's true. Everything I do, I do it for you. Look into your heart you will find. There's nothing there to hide. Take me as I am, take my life. I would give it all, I would sacrifice. Don't tell me it's not worth fighting for. I can't help it, there's nothing I want more. You know it's true. Everything I do, I do it for you. There's no love like your love. And no other could give more love. There's nowhere unless you're there. All the time, all the way.

This is me

Heeisan Hoppsan
Är hos Mami nu, var på begravning i fredags, älskar dig farfar <3
Igår var jag på middag hos Miriam som fyllde 15, vi åt något underligt, mexikanskt kött och pomfritts, riktigt gott faktiskt. Åh, jag suger verkligen på det här.. Iallafall tillbringade vi några ensamma minuter uppe i hennes sovrum. Där blandannat socker söta Amanda sjöng och Elinh filmade med mobilen.
Observera att kvalla suger. Hon sjunger jätte fint:

 


Visst är sötfickan duktig? Jag tycker det, och jag är ju viktigast i vårt solsystem (hoppas de flesta inser ironin)
Nåja, det var roligt den kvällen trots allt, trots att jag missade Thai maten dem andra beställde <3. Vi såg på Phantom of the opera, (stavning?) och ja.. det var väl det mesta. C var där, Amanda, Annika, och sedan två till jag inte visste vilka dem var, några i PSB typ.


Sötnosrna min <3
Nåja, ska på staden någon dag, förmodligen i morgon, köpa julklappar till M, S oh T, kanske F också, får se..

Kraam

It's just a little bit too late

Hehe, vi vet väl alla att Elinh är seg och glöms som Doris?
Aa, det är hon iallafall, och det säger hon förlåt för.
Men det är mycket just nu, skolan, spelningar och sådant, jag fick veta idag att jag ska spela konsert på måndag och tisdag. Nåja, det kanske bara är jag som är otroligt seg, vem vet?
Jag har idag inte alls hängt med på NO:n, så förmodligen failar NO provet totalt.
Elinh och Josefine har idag tillbringat hela hålet till att komma på vad vi ska ha för tyska läxa nästa vecka då vi bestämmer helt själv :'D

Ska iväg och se Twilight, igen, ikväll med Tojfa. Stefan ska köpa ut biljetterna åt oss (A)

Jaja, nu äter jag pepparkakor och.. jaa

Kraam

RSS 2.0