She is Brighter

Jaa, nog kommer även detta bli ett evigt kort inlägg bara för att jag sitter och gör ingenting. Jag är en underlig individ. Men, iallfall, helg hos Sofia. Mycket mysigt.
Vi har.. intriktat oss på böcker. Typ. Joo, jag hittade bästa låten om Alice Cullen.
För er som inte läst böckerna, men ja. Alice är en vacker individ,Hon är tillsammans med sin styvbroder Jasper Hale, och hon ser in i framtiden. Eller, om någon bestämt sig så ser hon det. Men om personen ändrar sig ändras hennes verson också. Hon rör sig gracisöst och ja.. är väldigt storslagen. Mycket för fester och tillstäningar.

http://www.youtube.com/watch?v=R3wGpbQdwpE&feature=related

Nu dampar viktor och jag måste gå
kolla in www.bookbath.blogg.se

Mamma mia

Hoppsan Hejsan
Skola idag, som vanligt med andra ord. Ibland tycker jag att detta är helt onödligt. Liksom, allt är egentligen bara för att vi ska kunna leva vidare. Men om man verkligen inte vill leva. Missförstå mig inte, jag är ingen "Åh, mitt liv är helt hemskt, snälla ta livet av mig någon" Nej, asså, det är mer det att jag inte vill leva som alla andra. Jag vill inte bli någon gammal satkärring, bo i ett radhus varav alla ser likadana ut. Jag vill inte jobba som något vardagligt objekt för andra. Utan bli en unik och enastående människa.
Därför tycker jag att skolan egentligen är helt onödig. Men det är en annan förklaring jag inte tänker ta just nu. Nu försöker jag kompromissa, allt, läxläsning, vovven som skall ute. Djuret där ute som ska matas och vänner som skall underhållas över det underbara MSN, och nu snacka i telefon med Sandra. Nåja, Det kallas simutalkapasitet.

Basen idag gick strålande, bortsett fråna tt han sitter och pratar om olika saker jag inte ens har en susning om vad dem betyder. Sedan orkester, flöjen la av efter helva lektionen då en skruv glidit aningen för långt ut. Marita fick fixa till den efteråt.
Nu sitter och jag försöker koncentrera mig på tyskan. Ser massa gamla avsnitt av Eva och Adam. Jag är helt sjuk, men.. det är en sån stark känsla av då jag var liten, och satt och tittade på de där programen på tv. Dem verkade ju alla så stora då. Nu ser de alla ut som smååå pluttar som vi var för flera år sedan.
Hehe.
// Elinh

River flows in you

Glad påsk
Som sagt, vet jag att ni älskar mig just då jag sitter och slöar och inte orkar komma med något vettigt.
Men en nyhet: Elinh fick vad som räknas som MVG på matte provet, jag är ju för helvete nöjd !
Och detta kommer bli ett otroligt kort inlägg, men jag är lite distraherad, av no:n som ska in i morgon, skrivning, engelska och tyskan.

Så... mer kommer kanske i morgon bitti eller senare då min insperation har tagit ut. Som Linnéa lundberg brukar säga "Jag har bara mina stunder då och då"

Skip Class

Morsning fyrvägskorsning
Bara för att jag har så jävla ont i halsen, och förkyld, kommer jag inte vara med på idrotten idag. Tror jag. Och bara för att gårdagen var lång men ändå rätt skojsig. Stod i uppis med Mathilda Lundberg. Riktigt söt tös det ^^
Gustav och Adrian kom och irriterade oss, men nåja, dem var inte så farliga då inte Felix eller frej var med.
Iallafall ska jag traska iväg till plugget snart.
Skojsigt? Underhåll mig på mobilen, tack !
Men inte under SO:n  ! Då får Sture damp och tar ifrån mig BJ, alla vet att Elinhs bebis är BJ.
Hittat fyra böcker jag ska köpa, så, Elinh det är bara att börja spara slantarna, men det ska nog gå, får... spara allt, och typ, jobba extra.
Usch, nåja, fick ett SMS av Fiaa igår kväll typ klockan 12 om att Emmy var seg? Jag fattade inte riktigt det.
Men iallafall Robert Pattingson har skrivit på ett kontrakt om att han tänker göra två till twilight filmer, då New Moon och Eclipse lr vad den nu heter. Fjärde boken kommer ut i mars på svenska och kommer heta Så länge vi båda andas.
Det är snö och kallt ute, JB är död (och nej, nu snackar jag inte om Jonas Brothers utan min Mp3) Visserligen, skulle jag nog inte sörja så mycket om de där flua syskonen också skulle gå i KK lr liknande. Men nåja, så länge dem håller sig borta från MIIIG
Elinh is EGO
ca. 2500 sidor på en vecka, tusen mer än förra veckan. Allvarligt, jag börjar tro att jag snart inte har något liv. Men det är bra. Man lär sig mycket. Puss oh kram loosers !


Looking back again.

Hejsan hoppsan
Nu tänker jag ge min åsikt om årets film. Twilight.
Jag har på många ställen läst att folk inte uppskattade filmen, på många ställen att den var bättre än boken.Men, smaken är som baken
Jag tycker det är omänskligt orättvist att jämföra en bok och en film. Filmen var fantastisk, i mina ögon. Skådespelarna kunde sin sak och sådant.
Däremot var det ju många saker som inte riktigt stämde in. Visst förväntade jag mig inte att allt skulle vara som varje bläckbokstav sa. Så jag vart inte besviken. Vi satt på rad tre. Jag, Fia, Emmy och Erik. Men då, strax innan filmen började så flyttade vi upp, eftersom att Erik tyckte jag och Fia bokat dåligt. Otacksamme jävel. Men jag är otroligt glad att jag ens kom in då jag gick med en person som är kortare än en kollibri.
Robert Pattinson, ångrar det jag sagt i ett annat inlägg, SÅ JÄVLA SNYGG HAN ÄR !
Iallafall i vissa bilder (A) Ifilmen, men vissa bilder jag hittat på googel, nej usch, eller.. äh skit samma.


Friday I'm in love

Fredag
Efter skolan fanns såklart inte den lilla boken jag ville ha på bokia inte. Nepp, då ringde pappa och fråga om jag skulle komma och köpa nå godis för han var på Hemma kväll. Så jag traskade ner i mina genomblöta och totalt nötta Converse.
Jag behöver verkligen nya. Och inte kondomer inte nu Bea !
Jaa, så jag blandade godis. Lite skillnad vart det, då pappas kostade 70 kronor och mitt 25.
Nåja, sedan fick jag pappa att stanna till på Coop, inte heller där fanns boken, men jag köpte en annan, en som har hållit sig hel änså länge. Resan till Jörn tog cirka en timma och tio minuter. (Jag räknade faktiskt). Det var mörkt i bilen och såfort jag ville tända lampan för att läsa fick pappa damp.
Då vi tillslut kom fram (17.19) hade pappa inte fått igång värmen så då satt jag och Charlie och såg på Lazy Town, iklädd; Jacka, handskar, halsduk, mössa, två på långkalsonger, jogginbyxor, tokio hotelkofta och tre par tjocksockar på varandra.

Lördag
Vakande. Pappa låg bredvid mig, där hade han inte somnat kvällen innan. Sedan förklarade Helene att Charlie hade kommit ner och då hade pappa fått gå fram. Jag läste, pappa insisterade på att jag skulle läsa högt, men såfort jag nämnde ordet vampyr slutade han lyssna. Otacksam.
Jag tillbringade största delen av dagen i soffan, antingen med näsan i en bok, eller ögonen fästa på något barnprogram jag sett flera gånger.
Upptäckte förfan att vi hade Disney Channel xD
På kvällen vandrade vi ut och gick runt på campingen. Kallt som fan mina vänner

Söndag
Pappa snarkade som fan under natten och jag kunde knappt sova. Så klockan sju drog jag till mig min ögonsten och såklart vart pappa irriterad då ljuset från lampan nådde honom.
Helene var mer eller mindre lite tyst under dagen. Det är rätt jobbigt ibland för det känns som om hon är sur och man gör allt fel och alltid är ivägen.
Men nåja.
Sedan åkte vi hem. Har handlat me morsan. Åter igen missat Uglybetty och DH men whatever.
Ska stå i uppis i morgon. Usch och fy och blä. Istället för att avvärka tre av undervisningens roligaste ämnen på dne korta tiden som 4 timmar, ska jag stå i uppis.
Vi går i morgon från 9.50 till 13.55
Men tack vare att jag måste stå i uppis, ska jag vara på skolan 8 och får åka hem kring 15.30
Roligt       -.-
Not.

Keep smiling

Hoppsan hejsan
Asså, jag vet att alla ni äälskar min otroligt aktiva uppdatering. Men det är så här att min dator hos pappa på minner starkt om en batterilös klocka. Den agerar knappt. Tidigare, precis innan jag for hem till mor idag, skickade jag en fic från min dator hos pappa te min e-post.
Joo, en annan sak jag upptäckte då bror loggade in på sin användare. Han har nakenbilder på Miley Cyrus som bakgrunds bild. Hur normalt är det på en skala?
Usch
Jag har tänkt langa in ett följande inlägg för hela helgen i kortsamannfattning.

Some one watching over me

Hoppsan Heijsan

Goddagens färgglada undersåtare. Jag måste få till ägna ett par rader i denna intressanta blogg åt min otroligt *host* intelligenta plåtburk. Igår, mitt i rollet, insåg hon skiljnaden mellan en gay-porr tidning och en normal en. Sedan förstod hon inte hur en lesbisk tjej ofta inte tänder på vanligt hetro sex. Den idioten. Så söt hon var (A)
För övrigt gå min sega dator ännu segare. Det tar säkert en halvtimma att få upp ett fönster för Msn, så förvånas inte om jag svarar oerhört långsamt.
Skolan gick ovanligt trögt just idag. Kanske för att jag håller på att längta ihjäl mig efter filmen i morgon kväll. Kanske för att allt jag vill är att sova, läsa och dricka pepsi max. Vilket dem underligt nog inte säljer på skolan o.O
Då jag äntligten segat mig igenom skoldan, följer jag Matilda hem och är väldigt social med henne. Vi hamnar framför TV:n. Matilda ser på något program som verkade vara populärt då jesus var ung, och jag läste en bok jag verkligen inte förstod. Men vi kom framtill (efter ett tags diskutioner) att dem rymde, två ungar, eller, kring femton kanske det var. Stella och Gabriel hette dem typ och dem rympde från nå vi trodde var nå mentalsjukhus först, sedan något kristet skit, för de snackade om en bibel och Fader David. Nåja, jag fick en annan bok av Carin, hon sa att den nog skulle passa mig. Sedan, efter jag och Matilda spelat Sims och lyssnat igenom Mamma Mia skivan som vanligt så var det dags att passa bussen hem. Hela bussresan talade jag med Sofia A i telefon. Min telefon räkning lär inte bli låg denna månad heller.
Vi har bokat biljett till Emmy också te filmen. Det lär bli kul. Hon hatar mig iallafall inte och det känns bra. Nog för att vi inte är bästisar, men som sagt. Man växer ifrån varandra. Hon är ju trevligare än andra föredättingar man haft.
Jaja, efter att buss 4 stannat inne på knuten, gick jag in en snabb sväng på åhlens, inhandlade ännu en ny bok till min samling, en bok riktigt i min smak. Nämligen Syskonkärlek av Katarina Von Bredow. Mycket bra änså länge.
Nu har jag gjort tyskan, får lov att öva i morgon också man det ska nog med lite träning gå ska ni se. Engelskan är kvar men jag oh Matilda överväger att ta ett lättare förhör just denna vecka.
Ingen av oss har nämligen övat.
Så puss och kram fågelhålk, så hörs vi då tiderna försämras och böckerna tar slut i min hylla.

// Elinh

Livin' on a prayer

Tjosan hoppsan !
Jag fick efter en evighet igång min plåtburk till dator. Den piper som en tidsinställd bomb då man startar den skall ni veta. Jag sitter förtillfället och försöker knagla tyskan, det går verkligen inge vidare.
Matte prov på fredag. Kille me someone, please?

Jag har tråkigt i veckan, ring och underhåll mig. Fyll min helg med roliga aktiviterter eller bara ett skratt.
Ett gott skratt förlänger livet.
Jag kommer utan tvekan bli jäääävligt gamal enligt det ordspråket.
Ehh.. bara för att jag har jävligt tråkigt, inte får in de tyska jävla orden in i huvudet, och måste underhålla mig annars blir jag rastlös, så ska jag nog lägga mig och läsa. Sath loggade just ut den lilla... jag ville så gärna rolla. Jag missbrukar verkligen hennes ord, det är mitt knark. Joo !  På So:n idag snackade vi om droger.
Sture: Jag säger inte att ni inte får, det avgör ni själv ifall ni vill testa. Men jag råder er att vänta tills ni blivit äldre och vuxna, era kroppar växer ju fortfarande och det är så lätt att ni skadar någonting.
Våran lärare typ, uppmuntrar oss att testa droger och att alkohol är bra ibland.
Jaa, vad mer? Jag har fått ett nytt busskort, intressant va?
Intresse smurfarna hoppar av eutusiasm
Blir sepe irriterade på två stycken vissa, tänker inte nämna nå namn (Moa och Essy) skriver dem hej på msn, vänta tre sekunder, "Nej hon svarar inte, då vibbar vi henne"
SEPE Jobbigt, jag försöker faktiskt koncentrera mig på läxan och samtidigt snacka med folk som inte snackar om nå nödvändigt.
-.-
Jag tror jag kan läxan, vågar inte hoppas.
Låt det bära eller brista.
Nu ska jag som sagt läsa.. något. Vet inte vad än. Ska leta fram nå under bordet.
Puss och kraam.

// Elinh

Hurry up

Tjosan hoppsan.
Jag ber om ursäkt nu, igen. Att detta kommer bli ett kort inlägg, för om ungefär sju minuter ska jag gå och packa ihop mina saker och sedan vandra mot bussen. Hem till pappsen. Ska försöka skriva i kväll oxå, om inte datan segar som fan. Måste bara få nämna svenskan nu, eftersom vi är mitt i en läsutmaning mot 7c, klagar alla på mig att jag ska läsa, För dem är jag tydligen inte mer än en bokmal, men då siffrorna kom fram, på hur många sidor vi läst, killarna i klassen nöjer sig med att läsa kring tio sidor per dag kanske. 1449 sidor, har jag läst vecka 46. Jag är faktiskt rätt så nöjd, då jag endast tänkt läsa strax kring 800.
Undra vad Larice ligger på?
Det är faktiskt en tävling, eller nått sånt, därför får man väl ha lite tävlingsanda. Det blir ju inge roligt om man inte lägger manken till och verkligen läser? Right?
Jag är fortfarande bara i mitten av Ljudet av ditt hjärta och det med flit, jag ska försöka hålla boken så länge som möjligt, läsa nån enstaka sida per dag, eftersom jag inte kommer ha råd att köpa den fjärde boken på ett tag, så om jag läser ut trean nu kommer jag gå och förundra mig hur länge som helst om vad som kommer hända stackars Edward och Bella <3
Därfr har jag läst massa små böcker, okej.. inte små böcker, men typ... polux böcker och DD. Såna som ligger på typ 200 sidor i snitt. Dem är rätt bra, man kan påbörja och läsa ut kanske två per dag och det är på något sätt uppfriskande.

Och jag tvekar på vad jag ska skriva på min vägg Antingen:

(På tyska då) "Kära Barn, är inte sund mat, ät hamburgare"  - Bill Kaulitz

Save a horse, ride a Kaulitz

Sleep with a rockstar, support the art
+ en photoshopad bild på Bill

Vad tkr ni?

//Elinh

I'm not that kind of girl

Tjosan hoppsan !
Jag färgade håret igår kväll, slänger in en bild ^^
Måste te skolan nu. Puss <3

// Elinh

My own pice of art

Tjingelingeling
Jag var inge vidare på att hålla mitt löfte om att börja uppdatera oftare va?
Nåja, nån gång då och då... Jag är inte den bästa men absolut den smartaste, skulle ni ha sett mig och Linnéa på matten idag hade ni förstått hur insatta vi är i att klara skolan.
Istället för att räkna ekvationer där 251 är svaret i varje tal, satt vi och dansade till Coldplay's låt Viva La Vida. Säkert fem gånger i rad lystnade vi till den låten på hennes Mp3 från stenåldern. Helt antik är den. Ja, vi såg klart Troja idag på So:n, och Lisa, för en gångs skull, lyssna på mig. Brad Pitt är inte snygg!
Nu har just Tojfa loggat in. Grattis till den lilla muppen. Jag sitter och dricker något billig verson av hallonsoda och tuggar på hårde skummtomtar, vilken mysig fredagskväll va?

Jag har skrivit några delar på något, jag inte vet om det blev helt failat eller inte... Men vi får se, det kan komma ut här.. om ett tag.. kanske..

Aja. Jag är mätt eftersom morsan tvingade i mig mat, och påstår sen att jag måste träna för jag äter så mycket. Och jag menar verkligen TVINGADE i mig mat. Jag har försökt mig på Essys blogg idag. Inte såå ånöjd men ni kan ju kika här.

Someday

Gah !
Bläckbokstäverna är mitt knark och jag öppnar boken så fort jag kan. Så fort läraren vänder ryggen till mig far mina ögon efter text raderna. Då historien väljer en väg jag inte hade valt, får jag alltid samma tvångstanke att jag skall skriva min egen berättelse, ge den det lycklia slyt, den kärlek och de vägar jag önskar att jag hade. Men icke det. Idén tar hela tiden form i mitt huvud, men början kommer verkligen ut. Jag vill skriva min verson av Twilight, men det går verkligen inte. Visst kan det bero på att jag jämför mig med kvinnan vars bild hänger bland mina favorit böcker. Kanske för att jag har förstora förhoppningar om att jag skall klara det, att jag ska kunna skriva någonting jag blir mäkta nöjd med.
De blod som spillts.
Jag vill inte kopiera hennes historia, ändå älskar jag den storyn. Vampyrer och vassa tänder fyller min tillvaro.
Jag vet inte hur jag skulle överleva annars.
Jag kan knappt vänta tills den kommer på bio.

Vilket jag knappt behöver.
För folk som är intresserade, så tar det typ sextioelva år för mig att skriva ett inlägg, jag börja skriva, lägger det åt sidan och gör något annat, så, jag har kollat runt lite och nu fixat två biljetter te mig och Fia till förhandsvisningen av Twilight. Fan vad jag är lycklig nu!
Fiaa oxå (A)

Jag skall nog sätta mig och läsa nu. Mest för att ingen rolig är inne. Ta't inte illa upp Fiaa, men jag pratar om typ Sath, Tojfa lr Line xD
Någon att rolla med. Vart fan tog vårt roll egentligen vägen?
Hehe. Nu skalla jag, som sagt, läsa.
btw, någon som vet åldesgrnsen te filmen, har hört 15 men vet inte om det stämmer.

// Elinh

You're damn beautiful to me

Tjoppsan sa !

Jag vill först och främst säga tack. Till underbara Lisa som fixar designen här på bloggen. Hon har sagt att den inte är klar än men det ser lovande ut, jag litar på dig :'D
Ja, idag har jag, under svenskan läst. Tyskan läst, So:n, inte speciellt mycket, sett på film. Bilden... eh, något.
När jag hör din röst är nu utläsen och jag har redan kommit in i den tredje boken. Fyfan vad jag vill att hon ska bli förvandald snart. Jag vill att dem skall leva lyckliga.
Jag har precis kommit ur duschen och får damp då Tojfa loggar så fort jag kommer, Elinh inte gilla.
Men jag tror jag skall lägga mig ner och spendera lite kvalitets tid med min kära nya bok Ljudet av ditt hjärta.

För fler folk därute som läser annat än då läraren tvingat er. Bok tipsa mig ! Jag vet att jag redan fått min nya älskling men tro mig, snart ligger även den i en av mina enorma boktravar. Iallfall kan jag komma med lite otroligt bra böcker som jag tycker ni bör läsa.
Så, ofc Stephenie Meyers böcker, Om jag kunde drömma är första. Jag köpte min på Akademibokhandeln för 53 kronor tror jag. Då var det en pocket men dem är lika bra.
Cornelia Funkes mästerverk BläckHjärta. Den har jag tyvärr inte, till min stora förfäran. Men jag sparar för att kunna beställa den.
Liam Hearn har även skrivit en rad otroligt bra böcker. Över näktergalens golv, på kudde av gräs, Under lysande måne, vid hägerns skarpa skri och ..och himlens vida väv. Riktigt bra böcker om medeltida japan.

De är mina främsta tips till er som söker bra läsning, sedan finns Gossip Girl serien. Riktigt bra böcker de också. Finns som pocket nästan över allt och kostar rätt så olika. På Bokia där mina kommer ifrån kostar dem 119, och på Coop var jag borde köpt de kostar dem 79, nåja. Inget i världen är gratis.

// Elinh

Makes me so much smarter

Hejsan hoppasn allihopa som är betydligt gladare än Elinh.
Vi har fått tebaka våra So prov. Jag vart faktiskt riktigt nöjd, trots att jag endast hamnade på VG nivå, jag är den sortens människa som oftast bråkar om jag har ett halvt fel. Jag tänker inte säga exakt hur mycket jag fick, men jag vart nöjd, de fel jag hade var mest såna där det fanns två korekta svar och jag endast gett ett. Men ja, Och under Svenskan idag skulle vi ha elevrådsmöte, jag, som har varenda liten kvart uppskriven i min kalender, visste självklart om det. Men Elina, som inte ens vet till vilket ämne biologi hör..
Jag får damp
Den lilla två års talande, totalt oroliga komikerna och fjortis wanna-be emo! Jag hatar henne. Hon visste såklart inte att vi hade möte då, och tyvärr nämnde M det så hon kom efter. Hon gör ingenting, varför ska hon då gå på mötena? Jag skriver, jag pratar, jag för fram vad som sagt. Hon är bara med för att slippa lektioner lovar jag.
Nej usch och fy och blä.
Jag har varit med mor och handlat och fick säga att det var rätt roligt. Okej, kanske inte roligt men jag känner inte att det var slöseri med dyrbar tid iallafall. Ben & Jerry's <3
Nu har äntligen min lilla söta Tojfa-Lojfa loggat in och vi rollar på om Bills och Eds äventyr i sängen ~ Tro mig, ni vill inte veta.
Jag vet att bloggen ifråga inte ser vidare bra ut just nu, jag jobbar på det och har fått till en riktigt bra grund för min nya header som jag jobbar på, men behöver seriöst nån ny bild på mig själv där jag inte ser ut som en tönt. I morgon gäller skolan, tyvärr. Från halv nio till fyra. Tyck synd om mig kära vänner.
Först svenska två pass, sedan Tyska, gympa, lunch, So och sist Bild.
Jag dampar just nu lös på datorn som inte vill fungera, vilket gör att jag inte kommer in på youtube för att vara olaglig och ladda hem den där underbara låten Poor Things och By the sea från filmen Sweeney Todd.
Om någon har dem får ni gärna skicka. Ska även börja lägga till lite musik i bloggen.
Nu tjatar mamma att jag ska avsluta och jag får erkänna att rumpan svider *misstolka inte, jag har suttit på denna stolen väldigt länge*. Puss och kram ppl.

// Elinh

Look at this Photograph

Bara för att Elinh är utan allt var roligt kan innebära, kommer jag ge er de få bilerna jag har kvar på Fiaa
Hon kommer troligtvis döda mig nästa gång vi ses, men hon är söt och underbar, därför skall ni nu glo ut henne !
 


Bilder tagna i hortlax kyrka samt på kyrkogården av mig.
Modell Sofia Arvidsson

What's the name of the game?

Hejsansa :)
Smart som ert lilla UQ barn är, har jag äntligen fått ut mitt The Sims spel ur datorn hos pappa. Han har lagat den i veckan och jag fick mitt efterlängtade spel. Men skivan går inte att spela hos pappa, därför tog jag den till mamma, som nyligt installerat om datorn. Där kommer problemet. Självklart fins Sims inte kvar på minnet och jag måste installera om. Då vore det ju hur smart som helst ifall jag tog fodralet med koden på. Men det IQ har inte Elinh. Nejdå, hon stoppar skivan direkt i mitt älskade grisliknande CD fodral och stoppar det sedan i påsen. Ack vad dumt.
Överväger att ta bussen in till stan och hämta det, jag måste ändå hämta busskortet. Vet att jag låter patetisk men jag längtar efter mitt spel. Det är mycket roligare på dator än TV spel.

För tillfället sitter jag och funderar på att gå och ta mig en morot, eftersom jag är hungrig men inte riktigt känner för hårdbröd som nog är det enda vi har. Måste nog på mamma handla idag.
Känner ett enormt sug efter Toblerone ska jag säga dig. Men jag ska snåla så inni helvete nu fram te jul. 4 älsklingar skall ha julklappar, samt familj och övriga. Charlie har inte ens fått sin present av mig än men mamma har lovat att betala den då jag själv måste stå för telefon räkningen som stiger te taket..
Jag vet! Jag är bortskämd!

Förlåt för att jag knappt hinner skriva, ska verkligen bättra mig och se om det kan komma några inlägg per dag istället. Har fått upp ett underligt intresse för att sitta och kolla igenom fjortis-bloggar.
Men jag har en andledning skall jag säga er. Inte att titta igenom fjortisbloggar, utan att inte ha skrivit så mycket. Det är så att, senast igår, så hade jag skrivit ett någorlunda långt inlägg, så gick strömmen. Och tro mig my dear friends: Det var kolsvart ! Jag sökte med handen efter dörren men fann den inte eftersom den redan var öppen, och hela hallen var svart.

Tänker för övrigt tvinga Fredrik att renskriva, han har inte gjort ett fucking shiit på det här vi nu håller på med. (För övriga som inte vet, så är vi indelade i par och skall läsa och skriva om grekiska gudar, sedan redovisa) Han har inte läst, han skrev av mig, jag har ritat och gjort allt ! Därför ska han nu få göra lite.

Dagen är kort.

  • Svenska
  • So - se film hela lektionen
  • Engelska

Rätt skönt, slutar klockan 13.55 så, de blir nice. Ska nog in te stan och kolla på den där boken, undra om jag får med mig Tojfan eller nå,  Kanske Sofia kan komma in?
Jag ska från och med nu ändra lite på bloggen och.. Tja, göra den snyggare. xD
Kom med tips !

// Elinh


It smells like teen spirit

Förlåt för det dåliga avslutandet igår. Helene ville ha datorn och jag hann inte skriva klart.
Iallafall tänkte jag berätta om Game Night;en i jävre igår. I kust kyrkan sprang vi omkring och knarkade TV spel !?
Men roligt vare !
Vi spelade Giutar Hero (?), wii, Dansmatta, singstar. och ja, hade roligt ^^
Paulina kittlade mig så jag fick mega ont i magen och jag har det än ! *klaga*

Pappa och Charlie är i Jörn och fickar något med husvagnen, Helene är på Ikea med jobbet och Tojfa kommer om många timmar !
Lars i idol har just förstört min favorit låt. Den jäveln kan väl bara gå och dö!? Hur fan kan han tro att han kan klå Kurt Cobain!? Sitter och ser det nu, spelade in från igår, Kevin ska precis köra Livin on a prayer,  hoppas han inte förstör min andra favo låt. Bon Jovi is LOVE

And from your lips she drew the Hallelujah

Hejsan hoppsan

Nu är So prover avklarat. Till min förvåning var det mycket enklare än jag trott. Jag tror att det gick riktigt bra. Tyskan klarade jag fin fint.
Fan Elinh vilken skrytmåns då är!
JAG VET ! Men jag vart riktigt nöjd, då jag slapp vara med någon idiot på lektionen. Visserligen ett snabb snack jobb med Gustav, David och Marcus, men jag överlever utan större fel.
De listade inte ut vem jag var då jag var Nalle puh.
Efter gympan idag fick jag halloween spöka alla. Tupera håret och smeta kajal på dem så de såg ut som katter och små troll. E.l ville också, men frågade, nope. Bara tog för givet medans alla andra snällt frågade ifall jag ville göra på dem. jaja, mer kmr. härrå


Just a littel bit to late

Jag är ledsen hjärtebarn..
Att jag är en sån dålig uppdaterare, det är ingen nyhet tro mig! Jag är mer eller mindre oduglig på då det gäller att hålla tider och uppdatera. Men veckan har varit så otrolig stressig. Här kommer en kort sammanfattning:

Måndag : Pluggat hemma hos matte från 14.00 till 19.00 på so provet jag helt klart kommer faila totalt på. Jag tror jag har viss grepp om hur sparta uppfostrade sina pojkar, eller vilka årtal Alexander den store levde på.

Tisdag: Sen hemkomst efter skolan. Läste igenom So:n med far, han kan verkligen ingenting. Helene påpekade att Alby var som en grekisk koloni när jag förklarade om sådant. Looka lite tv och sedan natti natti efter en varm dusch.
Usch vatten

Onsdag: Hem till matte plugga, vilket jag gjorde ett tag innan vi var och handlade åt Anna, sedan fördröjde vi tiden med att spela The Sims. Barnsligt hur uppjagade vi kan bli av ett tv spel. Hoppar upp och ner och skriker som fan då vi får en viruell befodran. (Tojfa kan försäkra er)


Nu sitter jag hos mormor och har inte vidare mycket tid eftersom jag skall upp i morgon. Morfar är någonsans så mormor ville att jag skulle komma. Hon behöver hjälp med att hitta rätt shampoo så håret inte badar i solkräm - igen.
Sovgott små sötisar.

Gothic

Morsning fyrvägskorsning
Jag måste få säga att jag nu blir jäcligt irriterad på min blogg design, ni ser väl alla det otrligt fula typsnittet som finns i menyn just nu, jag får verkligen inte bort det ! Sedan, om ni klickar på ett inlägg, försvinner texten för "senaste inlägg" osv. Jag måste verkligen göra något åt det.
Iallfall, jag har inte gjort något idag, suttit framför datorn hela dagen. Kalla mig nörd om ni vill. M vägrar att svara i telefon och T skulle till Lisa på kalas. S är i boden hos C och jag har tråkigt. Därför har jag suttit och läst igenom Ellias fic Gothic. Och jag måste säga, den kvinnan kan verkligen skriva. Orden som andra männskor använder, gör hon till det vackraste som finns. Ficen är verkligen ett bevis på att fler människor än Stephanie Meyer vet vad ordet "vampyr" verkligen står för. Många förknippar snabbt ordet med fantasy, människor med svart hår, huggtänder och fladdermöss. Ellia gör det verkligen till någonting annat, det är verkligen njutning att då läsa det hon skriver.
Den bör ni läsa. Ficen finns att läsa på hennes blogg här

Sedan har jag försökt börjat på en ny fic te mih, skrivit lite på Kaulitz Dottern och... inte speciellt mycket. Jag känner just nu ett otroligt törstande efter kall mjölk, men håller mig, sen ska jag strax gå ut med hunden och mata Kalle också.

RSS 2.0