Trick or treat..

Glad halloweeeen!

Dagen har jag, inte gjort speciellt mycket av. Mor klagar på att hon tycker jag äter för mycket, alltid roligt att höra man är fet *ironi* Jag är faktiskt jämnviktig med min längd ! Så det så! Typ, väger lite mindre. (Ja det ville ni alla veta!)
Jag har varit och pillat lite förmycket i kodmallarna, så allting rasade ihop och därför har jag i morse varit in på Fiaas och kopierat alla hennes mallar för att sedan sno dem och bara göra om dem till mina. (:
Praktiskt. Jag hade faktiskt hennes design från första början så ^^
Föresten, någon som vet hur det egentligen är, mor säger att det är idag man skall gå bus eller god, och Anna säger att det är i morgon. Hur är det ?
Någon som vet? Ja, iallafall har jag varit hos M idag, T var oxå där så det var roligt. Vi spelade Shrek 2 på xbox. Jävlar hur många gånger vi fick börja om tes vi klarade banorna xD Sen for T (Som för övrigt klarade mest) och jag och M spelade då Mastermind. Jag klådde henne först sen vann hon, endast för att jag hjälpte henne (:
Snart ska jag se Idol med mamma. Knarka godis men man hinner bara ta en innan mamma "Nej Elinh nu räcker det!"
Suck.


Music...

Har plötsligt fått nå.. konstigt för mig och sitter och
lyssnar på en massa Christina Aguilera låtar. :'S
Dem är faktiskt rätt bra, denna, fighter, Beautiful,
Hurt och några fler ^^


Waiting

Här sitter jag och låter min ungdom gå till spillo, det tänker jag inte, därför tänker jag strax (telefonen är på laddning) ringa upp någon vänn och ha roligt! Så det så! Jag vill att Saht ska logga in annars, för vi slutade rolla på ett olägligt ställa igår och JAG VILL FORTSÄTTA !
Barn måste lära sig att ha tråkigt
Jag sitter i bussen 70 minuter per dag ! Jag kan ha tråkigt ! Och nu vill jag inte der, det är samma person som loggar in och ut hela tiden på msn och jag blir less av att höra det där lilla plinget och inte se att det är du <3
Kanska jag skall ringa T, eller M, får se vad det blir. Har dock bestämt med T att vi skulle sova nån dag och se Sweeney Todd, ikväll kanske? Hursomhelst, Hoppas ni där ute har lite skojsigare lov än jag har för tillfället, jag ska nu sitta och räkna sekunder det tar innan T svarar i telefon, sen ska jag prata. Intressant? ^^True friends


S <3

We sign our cards and letters B.F.F
You've got a million ways to make me laugh (yeah)
Your looking out for me you've got my back
It's so good to have you around

You know the secrets I could never tell
And when I'm quiet you break through my shell
Don't feel the need to do a rebel yell
Cause you keep my feet on the ground

You're a True Friend
You're here till the end
You pull me aside when something ain't right
You talk with me now and into the night
Till it's alright again
Your a True Friend

You don't get angry when I change the plans
Somehow you're never out of second chances
Won't say '' I told you'' when I'm wrong again
I'm so lucky (yeah) that i found

A True Friend
You're here till the end
You pull me aside when something ain't right
You talk with me now and into the night
Till it's alright again

True Friends will go to the ends of the earth
To find the things you need
Friends hang on through the ups and the downs
Cause they've got someone to believe in

A True Friend
You're here till the end
You pull me aside when something ain't right
You talk with me now and into the night
No need to pretend
(your a true friend)
Oh a True Friend
You're here till the end
You pull me aside when something ain't right
You talk with me now and into the night
Till it's alright again

Your a True Friend

Smoke on the water

Tjingelling !
Hejsan hoppsan glada människor som gillar glass ! Okeej, det behöver du faktiskt inte göra för att läsa men ändå, glass är gått och nyttigt, låtsas vi som. Iallafall, jag vaknade tidigt i morse, kvart i nio. Under natten hade jag och S sagt liknande;
Jag : Vill du att jag ska väcka dig i morrn bitti då jag vaknar?
S : Mm.
Jag : Får jag hälla vatten över dig?
S : Mm
Jag : Allvarligt?
S : Mm
Så, sagt och gjort, kvart i nio kastade jag vatten på S ur min mycket vackra Hello Kitty vatten flaska jag fått av M i födelsedags present (som jag alltid har med kallt vatten bredvid sängen om jag behöver dricka. Jag är nämligen inte vidare duktig med glas då jag är trött). Jag frågade ifall hon ville ha med vatten då jag äntligen fått liv i henne, då mumlade hon tydligen Nej (jag hörde inte) så jag fortsatte kasta vatten på henne. Jag är säker på att hon älskar mig nu :'D
Så efter det, satt jag mig vid datorn ett tag medans hon sov. Jag vet att jag är sämsta vännen som finns men jag fick det för Fiaa. Så då fick jag tid att redigera lite och fixa här på bloggen. Den är ju inte klar än, ska fixa lite mer saker men än så länge är jag riktigt nöjd. Det finns små saker jag gärna skulle ändra men det blir bra med tiden. Vi åt frukost och fixade oss, sedan bar det ut i höst kylan med kamera och vovven. Jag visade henne bäcken och hon vart förälskad i fotomöjligheten där. Lilla älskling S, nästa gång ska jag visa dig ännu fler ställen som finns att fota på. Jaa, då vi frustit häcken av oss nog länge gick vi hem, på vägen hem inhandlade vi två Toblerone <3 Jag fick stå ute med Lilly då S sprang in och handlade,  En annan hund stod och skällde mot oss där vi väntade, så Lilly vart rädd och gömde sig bakom mina ben. Hunden som skällde lät skit ful. Typ som om du hickar starkt under vattnet! Jaja, sen gick vi hem, åt och åkte in till stan, för att lämna S så hennes mor kunde hämta henne. Jag for och hämtade min bas och en bok hos pappa. Blond som jag är glömde jag den andra boken jag borde haft med mig. Spelade Smoke on the Water på basen, komp, sen living on a prayer oxå. Älsk på den sången.
Nu sitter jag här och försöker skriva lite. Ljudet funkar inte på datan så alla ni andra kan avnjuta Bon Jovis utmärkta låt ! <3 puss på er alla.

Tonight

Nu sitter vi här och har jätte kul då vi försöker förstå oss på kodmallar och skit >.< Men vi har lyckats ^^ E ist glad nu ppl !
Iallafall har vi... varit på bibblan, jag har fått min bok, käkat glass och choklad, varit ute och gått, snackat piercingar och sex (mest S då). Sett på Ugly Betty, DH oh liiiite Christine.
Snart skall vi somna inför morgon dagen.
S, älskar dej <3
Caio


Bild tagen av S ~ ©


Start of something new

Godmorgon folk.
E tillbaka här och skall rubba världen med mitt liv. De flesta som känner mig, känner även till min extrema beslutsångest, jag kan stå i flera timmar och välja hårfärg, eller tänka på iflal jag bör köpa det där linnet eller spara pengarna. Nu har jag bestämt mig att styra upp detta och försöka ta upp mitt liv igen. Du lever ju bara en gång, varför slösa bort det då? Men jag tänker även göra något bra med det. Detta är dagar jag aldrig får igen.
Men vem vet, kanske exicterar liv efter döden? Det är ingenting som inte säger att det kan göra det.

Jag har nu suttit och kollat igenom massa traileras för kommande filmen Twilight, Svenska boken Om jag kunde drömma, och jag måste få säga, JAG LÄNGTAR SOM FAN.Visserligen är han som spelar Edward inte det minsta snygg, så som han verkar vara i filmen. Men men.. dessutom är boken Alltid bättre. Även min andra favorit bok Bläckhjärta (Inkheart) kommer inom kort på bio, 30 januari 09 säger en källa, vet inte om det stämmer men hoppas det, det är ju inte så länge dit. Tänk vilken lyckansost jag är. Men jag slår vad om att de inte överträffar böckerna. Förtillfället läser jag om Bläckmagi, och ska förhoppningsvis få hämta min lilla andra skönhet Bläckdöd senare på bibblan idag <3 detta är kärlek !

Senare idag kommer S.a, min lilla älskling. Vi skall fota. Det har jag redan bestämt. Men snart ska jag se på tv, läsa och försöka fixa i ordning mig. <3

                    

RSS 2.0