Runaway

Pling pling
Idag har Elinh Oriva Jacqueline Polly lekt med Matilda (: Vi var och åkte lite skridskor, mysigt mysigt. Wilma och Mats följde även med och Wilma borde fan vinna något sorts pris i att vara sötaste 2 åringen i rosa overall. Hon var så söt där hon sprang omkring och ropade melmet!, vi gissade på att det betydde hjälm. Det var också ett par andra där, eller två syskon och deras moder. Kanske.. tre och fem år? Och fem åringen försökte hela tiden visa sej duktig för mej och Matilda där vi åkte, men så fort han försökte lyfta foten dratta han på ändan. Och sen så förstod han nog inte att man skulle ta sej fram genom att göra skär, istället lyfte han på skridskorna och försökte springa över isen. Vilket nog kommer visas genom blåmärken på arslet.
Sen gick vi hem, spelade Lola Bock, som Wilma säger, översättningen är Lara Corft, för de nördar som inte förstod. Jao, vi klarade av den där snö electricitet banan, började lite på king athur museet igen, innan vi hoppade tillbaka till favorit banan Tokyo. Eh, efter att ha spelat lite, så såg vi HSM3, Helene skulle ha fått damp på oss. Ser man film med henne blir hon galen om man ens mimar replikerna, jag och Matte galade som stekta höns ut sångerna och snackade om allt som kunde tänka sej ha med filmen att göra, repliker och allt. Sen så såg vi lite extra matrial, och spelade kort, jag van, först dam noll, finn skit och sedan något.. jag inte kommer ihåg vad det heter, men iallafall, sedan kom papi då hon skulle ha revanch, så vi får väl spela klart någon annan gång?
Nu sitter jag och fetar mej på bönor och hoppas på bättre tider. Puss

Can you paint with all the Colors of the wind

Pling pling
Hejsan, vill ni veta hur små irriterad jag är nu? Jag har saknat Sath i flera månader nu, också har hon varit inne ett... kanske två tre gånger senaste tiden. Och nu så låg jag i sängen med datan och försökte ladda hem nya msn, men var såklart tvungen att starta om datorn. Ja, och då ja, då valde internet att lägga av i en timma, och bara för att tilläga så var Sath inne innan jag vart tvungen att gå, så jag sa ju till att jag kommer strax, ska bara starta om datorn. Men eftersom min data var så snäll, eller, det var faktiskt nätvärket som stack på semester i en timma. Så då har hon såklart fått nog av att vänta på sega Oriva då. Nåja, jag får hoppas att hon kommer senarer. Hon och Sofia är ju mina bästa rollare <3

Nåja, skola idag. Tyvärr. Idrott vare skridskor. Något jag faktiskt gillar väldigt mycket. Är väl praktisktaget uppvuxen på Nolia där jag suttit och sett Victors hockey matcher dagarna i ändan (emot min vilja ofc). Sen så vare So, rätt soft så jao.Tyska, jag ska fan... Nej det är inte lagligt, men vet ni hur jääävligt irriterande det är då man får VG på proven. Men klarar läxförhören med fem fel på ett helt år. Och sen så kommer den där saken och rättar mej som om jag vore en första klassare som inte ens kunde skilja på en ko och ett flygplan o.O medans killarna i klassen och alla andra har mer fel än ett e hit och dit eller för liten bokstav. Snälla nån jag fick fel för att Eva trodde jag hade skrivit C där alla andra såg att det var ett S. fyfan.
Sen vare matte diagnos, rätt lungt tror jag, var ganska säker på det så vi får väl se hur dåligt det blir nästa onsdag.
Nu äre nästan frittfram på sportlovet. Slå en pling så leker vi något.

Puss


One more day with you

Ursäkta mitt uppehåll på en evighet. Men nu är den där stora saken som gör det där irriterade 'ssss' ljudet borta. Igår fick jag min födelse present, trots att det är typ två månader kvar, så fick jag en perfa bärbar dator. Köpte även en ny mp3, eftersom min lilla sansa for i marken i sommras och inte går att laga. Dessvärre hade dem inga sansa som jag ville ha, förutom en på 8GB och det var jag inte så sugen på, betala dubbla priset då jag inte ens avnäder allt. Så det vart en ny liten sak. Extremt lätt är den, men ja. Den duger (a)
Utvecklingssamtalet igår gick förvånas värt bra. Jag var duktig och det var inga konstigheter sa dem.
Jag har inte ens läst igenom so läxan som vi har på förhör idag, ska nog ta och göra det på bussen? Sticker nog hem te mami efterskolan för att inte frysa ihjäl på parkeringen i väntan på en buss som aldrig kommer så..

Jao. Paulina har fest på tisdag, så Elinh var varit jätte duktig och köpt en jätte fin sak åt henne. Hehe. Men jag ska fixa nå mer tror jag.

Jaja, inga pengar på mobilen *chock* <- Ironi. Så jag svarar inte på sms.
Puss.


When you belive

Jag gick och la mej typ tio i går för jag höll verkligen på att soman där jag satt. Sen så väckte mami mej i morse då hon var upp och bankade som om hennes avsikt var att tvinga halva piteå ut sängarna.
Ida kom förbi, och vi underhöll oss med att först spela Buzz hollywood quiz. Elinh vann (: Sen sjöng vi lite falsk singstar och spelade sims samt RCT.
Sen har mami tvingat iväg mej till mormor och morfar. Väldigt irriterande, jag klarar faktiskt att vara hemma själv utan att bränna ner hela huset. Alla mördares dröm är inte att ta precis mej.
Nåja, nu sitter jag här, mormor är arg för att jag inte har någon vidare lust att snacka med henne samtidigt som jag försöker hänga med i ett tv program så.. nåja.

Loser?

I morse vare någorlunda varmt, endast sexton minus grader typ, så jag och Matilda valde att vara utte och åka skridskor på gympan. Visst klagade hon större av tiden på att låne skridskorna var osköna och att dem inte gick att åka i, men nåja, det var rätt roligt ändå.
Vi gick in, skattade åt den där lilla .... *fult ord* saken som nog ingen gillar och sedan så spelade vi UNO under hålet.
Ja, jag förlorade typ, nåja. Sen så pluggade vi, failade på SO:n och samma sak med tyskan. Våran lärare tror seriöst att vi inte borde göra annat än att sitta och läsa det där jävla språket!?
Nåja, matten var inte så seriös och då Victor kommenterade hålet Elina hade i sin tröja garvade vi som fan..

Thanks for the memories

Elinh är duktig
Jag har typ.. städat, hängt upp affischer, rensat min kalender och gjort tyskan idag. Duktig Elinh va? var förbi hos papi efter skolan för att hämta tyskan som jag varit duktig och glömt där. Fatta om Eva vart arg då jag kom till lektionen utan böcker igår? Snart ska jag lägga mej, bara för att jag är så jävla trött på mornarna och det är jobbigt att komma försent. Så..

Bara kolla vad duktig jag var på att rensa min fina lilla nötta kalender.
Håller på att skriva hela mitt schema på varenda jävla vecka för att slippa tappa bort den där lilla plast biten hela tiden.
Annars har väl inte så mycket hänt?
Så jag ska inte trötta ut er.
Kyss&&Godnatt

Coach said!

Hockey igår kväll oh kuta te skoolan i morse i sista minuten.
Jao, stod i kiosken i går på brorsans match. Undrar ni så förlorade dem men bullarna jag sålde var goda. Jao, och i morse vart det brådis då jag inte hittade min tyska mapp, sjävklart drabbades Eva av det där "Åh Elinh du suger på tyska" hon har något allvarligt emot mej, för hon påpekar saker som... inte ens hörs, som hon inte påpekar på andra, och jag vet inte om det är så att hon har högre krav på mej, eller att hon bara har något hos mej hon inte gillar.


Ska göra tyskan, sen så ska jag.. eller ja, jag ska försöka få Sandra att skicka glosorna, eftersom jag måste ha min pärm hos papi, hittar den inte >.<

Something there

09.07 är klockan. Jag ska trippa iväg te skoolan snart. Ingen rolig dag precis, men nåja, jag får lov ändå. Det är verkligen barnmisshandel.
Kanske ska passa på och leka lite med Matilda efter skolan? Köra lite LaraCroft, det var ett tag sen, om hon inte klarat ut det redan vill säga >.<

Föresten så har jag fått min nya säng, så jag ska städa klart i mitt rum och sedan tvinga victor bära in den. Någonting borde väl storebröder vara bra för?

Bild i repris.. tror jag

Luna Llena

Sofia kommer förmodligen snart, jag har dampat sönder min datorn nästan så jag tänker inte ens försöka sätta på den, det är någonting, pappa säger damm som fastnat i fläkten i datorn, vilket gör att den börjar tjuta, och så måste man slå på den för att den ska hålla käft. Och jag dampar verkligen på det. Så nu sitter jag på pappas i köket, dricker pepsi max i enorma ölglas och tror att jag ska lägga mej och så lite CSI NY.
Skriver ikväll och .. ja.

I wanna be were the ppl are

Ja, jag vet att jag uppdaterar en gång vart annat decenier eller liknande, men det tar helt ärligt 34 minuter att bara komma in här, och då känns det inte så lockande. Men nu sitter jag och skriver i brist på annat, jag lovar att bättra mej.
I morgon äre alla <3 -ns dag. Men eftersom det är underbar lördag då, så fick vi fira idag på skolan. Och det är en av de få sakerna som gör att jag faktiskt.. ibland gillar skolan, Lena den lilla korta saken delade ut godisar, ställde ner en godis burk på min och Sofias bänk och sa "Ta så många ni vill" Och då vi tömt den burken hela klassen, så kommer Anna och Markus ur nian med ännu mer hjärtegodis. Samt delar ut rosor och alla hjärtans dag kort som man fått skickat i uppis några dagar innan. Jag fick inga, men inte sörjer jag för det, jag fick mysiga kramar av mina vänner ist. Oh i morgon så kommer Fia A. Mysigt blire. Ska se till att göra i ordning te iför väg då, istället för att behöva smyga upp mitt i natten och väcka hela huset.
Väntar bland annat på att papi ska hitta några skivor. Och på mina böcker! I söndags beställde jag ett stycke böcker från bokus, men det tar då jäävligt lång tid. Dessa beställde jag
Främlingen
Slända i bärnsten
Sjöfarana
Trummornas dån
Det flammande korset
Snö och aska
Tusen och en natt I
Tusen och en natt II
Låt den rätte komma in
Svindlande höjder

Alla de för endast 397 kronor. Nu är jag pank. Eller morsan är skyldig mej 150 spänn, sen äre ju inte såå långt tills den 25 då jag får månadspengarna, och sen tror jag att jag har en hundring på kortet också.
Som sagt, jag är pank.

Föersten så fick vi våra omdömmen idag, och jag tänker inte skriva ut alla, för lite personligt ska det vara ju, men jag vart fan förvånad över att jag fick VG i tyskan. Liksom, jag hatar tyska. Jag hade tydligen missat 5 poäng iår. Och pappa ifråga satte Evas intelligens varför jag inte fick ett MVG, men jag är nöjd.

Make it right again

Så, tror jag?
Jag har hållt på nu, och försökt fått fart på designen och jag tror den är någorlunda klar nu. Kanske kommer mer eller mindre, vi får se.
Nu ska jag till pappa ska ringa och höra ifall han hämtar mej. Så... får hoppas att han inte tar några långa omvägar hem med tanke på att hans present är en glass (:

Skriver mer senare, eller i morgon, beror på hur seg min dator hos papi är.
Hejs

Tillfälligt

Håller på att fixa med designen nu, så bloggen kommer se lite halv färdig ut ett tag. Men den blir bättre !

If I can't be beautiful, I want to be invisible

Hey guys
Händelselös dag, men tänkte skriva något iallafall.
Sofia har förgyllt min dag, genom att.. jag vet inte men hon är mer eller mindre den enda jag pratat med idag, så ja. Har varit på godishuset med mamma, men jag vet inte, jag känner mej mer sugen på iskallt vatten och mint tandkräm än sliskit, B-godis.
Nu försöker jag kombinera olika saker på en gång, där ibland att sitta vid datan, hänga med i melodifestivalen, städa och spela tvspel, det går inge bra kan jag säga er. Jag har sett typ två minuter av Melo, inte kommit något längre på Final Fantasy och ja... Ingenting går väl så bra.

Jag är fri i morgon. Så haru lust att hitta på något, bara ring!

Congratulations!

Idag fyller Papi 40 gamla år ! Graaattis !

Ignorera lillebror på bilden, det var den enda jag hittade på papi (:

Take me down to the paradise city

Tjollivipsen på dej du!
Imorse hade jag bara god lust att slänga dörren i backen och låta hunden löpa fritt över hela byn. Mamma bad mej innan hon for att jag skulle se till att dörren stängdes ordentligt. (Det hade nämligen frusit fast is under den som hindrade det, inte för att vi visste det vid det laget) Och ja, jag gick ut på bron, och stängde dörren, men såklart skulle Lily puffa lätt på dörren, och den gled upp som en svängdörr. Så jag började skrapa med en kökskniv, skrapade och skrapade men den gick fortfarande inte att stänga. Sedan, då jag satt där med dörren på vidgavel och sönder kylna kinder, så hoppar Lily lätt och smidigt över mej och sticker. Jag hann jaga henne jag vette fan hur långt hon hann. Joo, men det kändes som en evighet jag fick spring efter henne. Och ja, idrotten han börja utan mej medans jag satt hemma och skrapade is av dörrkarmen och försökte hålla hunden inomhus. Men hon hann ut fyra till gånger, innan Per kom över, och dörren gick att stänga.

Fy.

Nåja, sedan på gympan kändes det inte som gympa. Halva klassen var på fotbollsträning, den andra halvan ute och sen var vi några få inomhus. Eftersom köldgränsen var -15, och jag var så duktig att se det, så packade jag inne kläder också, så jag och några till fick vara inne och köra basket. Jag förlorade. Kort sagt. Iallafall, So provet får vi hoppas att det funkade. Jag tror ärligt talat det. Längtar tills på tisdag för att få höra resultaten.
Sedan, tyskan. Eva tycker att vi har alldeles för mycket fritid. Det är självklart. Vi får hur jäkla mycket läxa som helst. Nu, tills på fredag ska vi : Stava tre sidor med meningar som vi inte ens vet vad de betyder, kunna en pjäs, samt skriva den, stava typ 20 glosor. Alla reglerna för plural Maskulin + neutrum.
Roligt va? Dags att sätta igång?

Sedan vart det ju hem till Paulina. Riktigt roligt då vi snackade med failarna i telefon. Okej, så failade var dem inte, men de dissade mej och Paulina på Game Night. Och det borde vara olagligt. Eller hur? Klockan sju ungefär stack vi te kyrkan. Det tog ett tag innan vi tröck oss in och spelade några omgångar Buzz, och sedan Wii. Mest satt vi och skrattade åt målbrotts killarna som turades om att sjunga kända ABBA låtar i en falsk tonart.

Och på Buzz ! Jag vart otroligt stolt då jag faktiskt kunde en fråga som ingen annan kunde. Frågan löd:
Vart ville Guns 'n' roses åka år 1989?
Kan ni svaret?

If you can hear me

Morsing korsning
Kom hem från spelningen i kyrkan, orgel oh fyfan vad händerna gör ont efter ett långt stycke som går i sextondelar. Ja, jag är en liten kröjmare, jag vet. Nu ska jag ta mej en tallrik glass och försöka komma någon vart i en bok. Tänkte bara skriva snabbt, skriva förlåt att jag är så jävla oaktiv, eller hur man nu uttrycker sej (min låtsas mamma som är från sthlm, klagar på att vi här uppe i kylan sätter o framför allt; oglad, onöjd). De sista minuterna på hålet idag, förvandades jag, Sassa, Matilda, Frida och Ida till tre åringar igen och sprang omkring i skolbyggnaden, och lekte kurragömma. Vi var så otroligt duktiga vill jag säga. Då vi sprang förbi ett klassrum och riktigt kände hur eleverna som satt och studda SO där inne tittade efter oss, och sedan tillbaka igen, och igen så tittade de efter oss.
Inhandlade hallon nyss, så jag ska försöka göra någon liten smootie av min fina glass nu.
Puss (:

I've seen this before

Matilda ringde i morse. Så eftersom ingenting annat fanns i kalendern, så for jag och lekte med henne. Vi fortsatte på våran sims familj som föresten är jätte fram gångsrik. En jobbar som virusoldar, och de andra två som pyromaner.
Iallafall var Matilda fast besluten att köpa den dyraste datorn åt Joel. Så nu är vi typ panka.

Vi fikade åter igen tårta och morotskaka, innan vi gav oss in på Lara Croft. Vi tog oss ifrån punkten där vi kört fast igår och ja. .ni är inte vidare intresserade va? Nåja.

Nu sitter jag hemma, har ont i ryggen, äter hallon med socker på och ska snart lägga mej och läsa tror jag. Vovven har grävt ner en macka i min säng, alltid lika mysigt att lägga sej på det vet ni. Sov morgon i morrn och sedan helvetet aka Skola.

Puss

RSS 2.0