omg

Herre jävlar vad vi har skrattat.
Jag tror att min röst kommer ha rymt i morgon bitti.
Visste ni att Tojfa satt på toaletten hos Matilda, så kommer Mats och ska öppna (de kan nämligen inte låsa inpå lilltoan), och Tojfa sitter och drar för allt hon är värd för att han inte ska få upp dörren, då Mats tror att det är Matilda som sitter där inne. Åh helvete vad vi garva då hon berätta.

Jag kom just hem från Matilda, och ja, nu sitter jag oh rollar med Sofia. Mamma och Victor skriker på varann. Undra vad hon säger då hon får reda på att Victor haft sönder pappas skoter... igen. Och ska betala lagningen?

Inte mitt problem. Iallafall så åt vi. Anna göder oss som fan. Det är som om hon tror att vi inte får mat hemma. Sedan tryckte hon i oss tårta från Wilmas kalas, och då vi aningen mödosamt slukat en enorm bit grädd tårta då äre "Amen Elinh ta nu en nergerbolle också!"
Vi spelade Lara Croft. Ovandligt? Kom en liten bit, klarade ormen och fan vad vi satt och hyperventrilerade, skrek då den där jävla jätte ormen inte ville dö. Men tillslut insåg vi hur vi skulle göra, och jag tror vi gjorde om själva banan tio gånger innan vi lyckades få död på den. Det är väl ett tecken på att vi är dåliga, men nåja, vi listade ut det iallafall. Sedan, då Tojfa gled nerför nån stengång, och sedan PANG kommer det upp ännu en sån där orm ur ingenstans. Fan, vad Matida skrek. och hoppade gjorde hon också, stod och hoppade som en malen kängru då hon försökte få död på männen.

Nåja, vi lugnade ner oss te slut. och kom till en ny bana.

Sedan, då Tojfa enligt mej oh Matte hade "Åkt till månen med en kamel och dromedar" så satt vi oss, frågade de där frågorna som alltid är i lördagens piteå tidning, och löst sudokorna. Eller iallafall 2 tror vi att vi klarade.
Nåja, nu skall jag kila, puss.

Mum

Ja, nu äre så här, att jag laddade upp ett inlägg tidigare som på ett mystiskt sätt försvann ur mitt.. ja det försvann helt enkelt. Måste kolla upp det.
Iallafall meddelade jag i det inlägget bara kort om hur ointressant min dag varit, och att jag var på väg till bion för att se i taket lyser stjärnorna.
Duglig film för att vara svensk. Jag har sett bättre, och visst den var sorlig, men nog ingenting jag skulle gråta till.
Rätt så dryg, men nåja.

Saker är smått komplicerade nu, inget jag tänker tråka ut er med. så, puss oh ... trevlig kväll.

Don't blame me

Ja, ursäkta.
Jag är seg. och av samma jävla andledning kommer jag här nu, med samma jävla ursäkt.
Min dator hos pappa är som sagt segare än klassens killar tillsammans. Och i veckan har den laggat ännu mer på köpet.Så nu sitter jag på bibblan, väntar på bussen och skriver detta. Jävla jobbig dag. Men något som definitivt hamnar på plus sidan är den där lilla detaljen att Karin var så snäll och sket i engelska förhöret. Det var som snällt. Sedan slöjd. Och som alla andra gånger, sitter jag och Larice på ett bord och går igenom låtlistan på BJ, med några killar som också saknar liv och uppmärksamhet.
Jag försöker skriva lite på De blod som spillt och har ni riktigt otur kanske ni måste dras med några delar? Som för att kolla ifall den är duglig?
Så... mer kommer nog i morgon, av den enkla anledningen att jag inte vill bråka med datorn. Och i morrn far jag nog till mami.
Så. Puss. Och föresten! Har ni tråkig i helgen, hör av er !

Bad day

Min statestik visar inte de flesta besökarna kan jag säga, men nog är det några, men egentligen bryr jag mej nog inte. För igår kväll låg jag och tänkte så hårt så att det kändes som om hela kraniumet sprack, på vad jag gjort förra sommaren, eller något liknande. Så på något sätt ska jag försöka.. antekna, eller liknande vad jag gör varje dag, för att inte tappa tråden helt. Som en vän sa Att glömma är som att tappa ett finger, vetenskapen av att det alltid suttit där.

Iallafall börjar vårt nya jävla schema gälla idag. Och så duktiga som våra lärare är, så har de satt tiderna precis på klockslaget då min buss går. Och det finns inte en chans att jag hinner springa upp till skåpet dem råkar vara högst upp i hela skolbyggnaden, och sedan ner till bussen. Chansen att jag hinner är nästan längre än min brors IQ..
Påtal om bussen så hittar inte jag mitt busskort o.O
Nåja, jag hoppas på att det ligger hos papi. Så får jag betala den sura tanten i dag.
Dagen är uppbydds så, Svenska, so, engelska, och bild.
Stefan (bild) är den enda bra läraren vi har kan jag säga er. Kanske är det för att jag gillar det ämnet mest också? Eller bara för att han skrattar med en så fort man gör fel, istället för att bara skaka på huvudet och säga "Nej" såsom Eva?
Nåja, jag skall försöka fåtag i Marita, och sedan... Jonas.
Tyskan måste göras, samt SO, No och engelskan.
Jag är verkligen en liten slarver som kastar ihop läxan kvällen innan, fyfan...

Heaven

Mina fötter gör ont.
Det känns som om jag inte gjort annat än gått. Det har jag kanske oxå. Men Jag provsatt nog i varenda soffa och stol som stod framme. Och inget vettit hamnade egentligen i vagnen. En bäddmadrass till min nya säng som kommer i morgon fick jag tag i. Självklart fick mamma betala den. Sedan lyckades jag fjäska till mej några nya matskålar till Kalle då vi sprang in på djurmagasinet. Till Lily blev det en gummi anka som för en gångs skull inte piper, men hund jäveln är livrädd för den färggranna gummi leksaken.
Jag hittade mina älskade lakrisar på Candy world. Så så fet som jag är köpte jag två lådor. Men dem är hur goda som helst.
Jag har smsar mer eller mindre hela dagen med olika människor, så morfar nästan blev irriterad och ville ta ifrån mej BJ.
Jo, Candy world <3

Paradiset eller?
Hello Kitty, och det där var inte ens allt o.O
Men morsan ville inte betala det åt mej ._.

Don't fly away

Obokad
Planerna vart ändrade, vilket betyder att vi åker till IKEA i morgon, så har du tråkigt kan du gärna slå en pling kanske vi leker?
Jag sitter fortfarande i en urtvättad Tokio Hotel tröja och mjukis byxor med tofflorna på fötterna, trots att jag vaknade kring åtta i morse.
Hur jag ser på dagen just nu är att jag nog skall tillbringa lite tid med mina läxor och försöka få fart på dem, eftersom jag antar att jag ligger efter, i både Kemin och SO:n. Innan jul hade vi Kemi prov som jag inte gjort, pågrund av att jag var sjuk. Och nu kommer jag knappt ihåg vad det handlade om. Joo, sura och basiska ämnen och lösningar, men mer minns jag knappt. Så vi får hoppas att Lena inte ber mej göra det nu.

Så.. ja jag ska inte tråka ut er, utan ska istället bara...
Ja, kraam.

Would you know my name?

Tojfa lämnade mej. Nej nej men jag har haft trevligt idag, även om jag misstänker att Tojfa inte hade lika roligt då jag makade på henne min skopåse så fort jag skulle prova något.
Jag vet att jag bör städa, men det går inte bra av någon anledning, nåja, jag ska göra ett till försök.
Iallafall så inhandlade jag på stan ett par skor, samt en jacka.

Känner mej nog otroligt... jag vet inte, vill inte säga något dumt men jag gillar dem?
Är jag helt blind eller är det något att ha?
Imorgon blir det troligtvis IKEA, det är väl ingenting att se fram emot, eftersom Mormor var tredje minut försöker prata med mej, bara för att jag inte pladdrar på en som stucken pratkvarn. Tänker snatta med mej broders hörlurar samt iPoden som ligger därborta i hyllan och inte gör någon större nytta för tillfället. Sen ska jag låta mamma feta mej, och springa in på godis huset. Gotti.

Iallafall, så har jag inte mycket mer att skriva, nu på kvällen gäller
1. Städa
2. Duscha
3. Plugga So


This time, I wounder what it feels like

Är med Tojfa
Vi har precis kommit hem från staden, inhandlade en jacka och mer kommer senare då jag har lite mer tid. Ska se film strax med sötnosen.
ja, väääldigt kort inlägg men ja, mer kmr som sagt.

Gotta be somebody for me

Jag lovade nog att skriva i morse, men på något sätt växte jag fast i sängens sköna madrass och masade mej inte upp föränn typ en halvtimma innan jag var tvungen att gå, resultatet av det var att jag kom te skolan lite lost, efter att ha slängt i mej frukosten och borstat tänderna så snabbt jag kunde.
Nu har mamma tvingat mej te Mormor oh morfar. Hon ska tydligen vara borta sent ikväll och tydligen är man en förliten liten snart-fjorton åring för att vara hemma några timmar själv. Det är ju inte så att jag verkligen inte kan laga mat åt mej själv. Jag liksom.. kan ju, men det blir inte speciellt gott om man säger så. Och.. det är heller inte helt smärt fritt eller kanske.. brandlarmet går ofta igång.
iallafall hatar jag skolan. Speciellt lektionerna. Men lunchen kommer strax efter. Den har en förmåga att smaka som.. jag vet inte vad, och varje dag blire bara äckligare och äckligare. Klassråd fördröjde första timmen, sedan NO där jag inte fick vidare mycket gjort. Eller jag, Frida och Sofia satt och tittade på intressanta bilder på hur nässeldjur parar sej. Sedan inte så mycket. För att få mer gjort skall vi få skippa lektionen i morgon bitti för att sitta hemma och plugga. Hur kommer det gå för tre yrrhönor som oss?

Natalie kommer förhoppningsvis snart, skall hem till henne och byta vackra samlar föremål med världens bästa band mot en skrattretande låg summa. Natta låter mej inte betala mej. Det är iallafall några th affischer, två t-shirtar, och en tidning. Allt det för femtio kronor och några klubbor. Men eftersom jag under dagens lopp inte haft tid att införskaffa några klubbor, ska hon få tjugo kronor extra att handla klubbor för (: Det får hon inte säga emot.

Engelskan och tyskan är ett problem just nu, Jag kan.. typ två tredje delar av engelskan som vi har förhör på i morgon, och de jävla sidorna jag skulle ha gjort med tyskan, låt oss säga att dem är ogjorda till 100 % och ska lämnas in i morgon. Ska flörta lite med tjejerna, få dem att göra NO:n medans jag försöker kasta ihop sidorna. Kanske kan jag få rätta dem själv på lektionen innan Eva ser dem?
Jaja. Jag har inte vidare mer att skriva nu. Slår en komet ner senare kommer jag låta er veta det.
Kram så länge.

Back in the summer of 69

Nu är det så att alla tre inlägg jag skrivit försvunnnit under mystiska omständigheter, därför skriver jag ett nytt i morgonbitti om jag ska te skolan annars, gör jag nog också det med lite bättre information. Nu måste jag lägga mej ner och vila min stackars rygg.
Puss


Walking on suneshine

okej, nu först och främst innan jag glömmer det. Jag är med i Bems tävling om en ny blogg design.
Det var som en del av processen att lägga upp en länk, och för er som hängt med någurlunda i min trista omgivning, så vet ni att min dator på Djupviken är så otroligt seg, så den gången jag klickade på skicka, efter att ha skrivit ett långt inlägg där länken fanns med, så kom den där frustrerande synen där det står Sidan kan inte visas.
Och då tänkte jag att då gör jag det senare. Men iveckar han jag inte mått vidare bra, och därför försvann det där någonstans bland magsjuka och bokstäver. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt Bems, förlåt mej. Här kommer iallafall länken, även om det är lite sent.

When we first met

Nu sitter jag här som en frusen fisk upp och ner.
I morse tvingades jag ut (får faktistkt lov att erkänna att jag nog gillade det oxå) med skotern med papi och Victor.
Trots att jag satt iklädd två par tjocksockar, långkalsonger och underställ, plus två till tröjor, så frös jag. Och då nämnde jag inte ens de riktiga kläderna, byxorna och jackan vi betalade 2 tusen för. Dem är otroligt varme, men just idag kändes det som om dem släppte igenom all kyla som nådde min lilla kropp.
Men det var mysigt, och jag insåg ganska snabbt efter att ha lånat bort mina glasögon, att det är dags att införskaffa ett par till. Man såg knappt utan, och då förstår jag inte hur pappa kunde se vart han körde genom skogen och över isen.

jag tänkte langa er en bild, men tyvärr så hade jag inte modet att klicka med mobilen, trots att jag inte alls har bra mobil kamera, men ändå, jag frös som fan om händerna och förmådde inte ta upp telefonen.

Tänk er snö. Där, där har ni bilden (:
Igår drog papi och Hen i sej typ halva min Ben & Jerry's, och du var mami så söt och köpte en ny, det kanske inte är min favorit smak, men den är bra den med (:
Har ni tråkigt får ni gärna höra av er till mej, för jag har oxå tråkigt. Mamma hostar och låter skit förskräcklig, ändå går hon inte och lägger sej, eftersom hon har bestämt sej för att städa hela huset verkar det som.
Nåja. Får tvinga henne i säng och sedan koka lite tee åt stackarn.
Puss

Some days I pray for soul

Jao, jag ska fixa iordning på allting. Men jag skall försöka tigga till mej lite av bilderna och och Frida fotade på onsdagskursen. Dem ligger nämligen på hennes kamera, och då kan jag inte göra speciellt mycket.
Idag sitter Elinh hemma och är sjuk. Mår illa och.. ja, mår väldigt illa, men jag är alldeles för pigg för att sova, har ingenting att läsa och såg twilight tre gånger om igår, har därför ingen lust att slå på den nu igen. Hunden ligger och tar upp hela sängen dessutom.
Kanske ska jag passa på att städa ihop i mitt rum lite? Jag måste föresten städa ordentligt hos pappa också i helgen. Det ser ut som en klädbobaderad svinstia med böcker som rasar från hyllor och bord. Pappa har lovar att vi ska göra om. Men just nu är det illaluktande gubbar där uppe som håller på att bygga om hela tvättstugan. Och då vågar jag inte gå upp utan håller mej nere hos mej. Fan jag måste skaffa mej en toalett här nere!  Föresten, måste jag bara få säga att de senaste meningarna vart lite wierd, men så här. Eftersom gubbarna är där, vågar jag inte vara hos pappa och nu sitter jag därför hemma hos mami.
En ny del på KD skall snart komma ut, har jag bestämt men jag har så otroligt få läsare. Är du medlem på thf kan du gärna få klicka in och kommentera?
Dessutom är jag mer eller mindre över lycklig, eftersom mamma har lovat mej en ny säng (: Min gamla är hur smal som helst, vilket gör att det nästan är omöjligt att sova i den då hunden är fet som en flakmoped.

Jaja, mer kommer sen (:

EDIT !

Nu äre så att felet låg i kodmallarna, och efter att ha återställt alla jäkla mallar, så funkar det (:
Nu ska fixas så jag är fullt nöjd här i bloggen. Och, ja, jag tänker fortsätta här, så bara ni vet (:

Äre någon där ute som är villig att leka ihop en fin lite header ?
(Elin, ta inte illa upp, jag älskar din, men älskar lite variation)

Oops, I did it again

Varenda jävel som träffat, och känner mej. Känner även till den där jävla beslutsångesten jag bär på.
Och den har nu slagit in igen.
Men mest eftersom menyn här valde att gå i krash, så skaffade jag en ny blogg.
Därför kommenderar jag er som plågas med mej att söka upp min nya blogg.
Så, nu äre upp till er att börja kommentera på min nya start.

!

This ain't a song

Dem minuterna mellan svenskan och matten, dem som man offtas tjattrar ut med C:arna i uppis, tillbringade vi uppe på E plan istället idag. Vi hade kanon med våra vackra mobilen, slog på en låt, och sedan sekunden efter slog den andra på samma låt. Jävlar vad vackert det lät skall jag säga er. Speciellt med Poison.

Väl hemma på Djupviken så gör jag det vanliga, lämnar dörren ner till mitt rum öppen, och då man kommer ner har lillebror tömt ett vattenglas mitt i sängen, och sedan sprungit och gömt sej under täcket. Inte för att hans gömställe var så vidare bra, så...

Line har just skrivit en fic som gick rakt in i hjärtat. Och jag måste få tipsa om den. THF, Florian har skrivit Danny. LÄS

I'm a new soul in this very strange world

Det är faktiskt riktigt mysigt att sitta nerkrypen bland kuddar och filtar i den vingliga gamla data stolen som kommer från farfar. Med chai så varm att man bränner av tungspetsen och en alldeles ny bok med tryckta sidor och orörda blad att ge sej in i. Denna gång Stephenie Meyers The Host.
Än så länge är den händelselös, men vi får väl se inatt vilken tid den bestämmer sej för att "Nu är det dags att hända något".
Imorgon blir det tyvärr plugget, men jag vet inte riktigt, mami mådde inge bra idag, och vi gissar på vinter kräksjukan. Så antar att det kanske är min tur? Ni som ser mej! Ta inte i mej för er egen skull!
 Mina böcker jag beställde har nu kommit, och ja? Ser väl fram emot en veckas läsning?
Om ens en vecka vill säga.

Så, jag har inte speciellt mycket att säga, bara att jag kanske skall skaffa en ny blogg (igen), dels för att menyn här tjorvar och inte vill vara fin, och för att devote bloggarna ser fina ut (: Så ja.

U can't read my poker face

Jag vet, jag är seg på att uppdatera. Men ibland försvinner det roliga i att blogga om allt och inget då man loggar in och ser att något fult letat sej in i menyn och märka, aha, jag kan inte göra något åt det. Jag har förstökt ta en helt ny mall, men det fungerar inte. Så jag ska höra vad det kan vara för fel.
Nåja. Nu sitter jag här, kom just hem efter ett långt försök att släppa ut något jävla vatten i Lara Croft. Vilket inte gick vidare bra då hela Mattes familj + Annalena satt i soffan. Vi försökte komma på hur vi skulle göra i säkert en halv timma innan vi satt oss och såg klart sista tiden av Körslaget. Jag är helt ledig i morgon, så slå en ping kanske vi kan leka?
Fast mobilen ligger nog fortfarande och laddar hos mormor ifall morfar inte tagit ur den. Glömde nämligen där igår.

Skall lägga mej och läsa senare, och ja..
Jag har BTW, fått mina böcker
Så i veckan blire läsa av. 
Nåja, nu kännar jag mej tom, eller, inte bokstavligt talat eftersom jag och Matte fetat oss med chips och godis hela kvällen. Tojfa var oxå där för ett tag, och satt och var allmänt underlig. Jag älskar verkligen mina idioter till vänner <3

Morning sunshine

Klockan 07.10 ringer Sofia.
Så då måste man kila upp och släppa in henne ihuset samtidigt som
hunden får fnatt och väcker varenda människa. Vi försöker prata. Men
hon är den enda som orkar hålla ögonen öppna, då tränger vi ihop oss
i min 90 cm bädd, och ja, det är ju inte så mysigt då hon sitter med laptopen
iknät och ser på film, och jag försöker sova. Tillslut somnar vibåda. Men då
hon på en madrass, och jag i sängen *Känna sej elak*
Iallafall vaknade jag, kring kvart i ett, och nu sitter jag här. Till min förtjusning
var Sath inne direkt jag loggade in, och nu vill jag knappt väcka Fiaa.
Men Sath loggade ut den lilla saken   -.-
Nåja.
Mer kommer ikväll kanske då Charlie sover.

Watching the stars

Imorgon kring sju på morgonen kommer Sofia, så redan nu ska jag bädda i ordning
madrassen så att vi kan sova några timmar efter att hon kommit oxå.
Så, det ska nog bli bra. Jag har fått Twilight btw nu, men det verkar vara jätte segt att starta den o.O Ska testa sen.
Ja. Jag har inte gjort något idag, verkligen inte ett skit.
Så jag vet inte riktigt vad jag skall skriva. Men kan informera de stackarna som tvingas dras med mej, att jag klev upp i morse, durschade, såg på tv med Helene. Eller ja, Helene låg och såg på High School Musical 2, och i brist på något roligare så satt jag mej och såg också. Sedan har jag typ.. inte gjort speciellt mycket. Lyssnat på musik och läst.nu sitter jag och rollar med Sath, och gud ni vill inte veta vad som skrivs innanför de blåa linjerna.

Aja, jag ska inte tråka ut er mer. Som sagt. I morgon kommer Fiaa, vi far te pappi och passar lillebror medans de andra är på hockey, och sen så.. vet jag inte mer. Puss.

Sometimes, I may need you help

Gott nytt år allihopa

Just nu sitter jag nersjunken med datorn i knät, Tojfa sitter begraven i en bok. egentligen försöker vi skapa en samspelt historia mellan Beatrice och Tom, men vidare går det ju inte då detta är andra gången jag skriver om detta inlägg efter att det försvann. Iallafall, så har vi tidigare under dagen lekt missanpassade, inte för att vi behöver leka så mycket då.Haft Harry Potter maraton. Visserligen gick det inte vidare bra. Första filmen låg vi klistrade framför och Tojfa nöp hårt i min hand både då dem besökte mörka skogen och då Voldermort kom. Andra filmen hittade vi inte. Den hade rymt. Trean orkade ingen av oss bry oss särskilt mycket om. Utan vi lekte lite då och fotade varandra då vi dansade vals med bara luften och käkade glass.

IQ ungen vi alla känner, vidare döpt till Tojfa, påstod tidigare då vi rundade huset att Voldermort var ute efter henne. Så här lät det typ:

Tojfa : Tänk om Voldermort kommer och kidnappar mej?!
Elinh : Jag tror inte det.
Tojfa : Nej, då kommer Edward och räddar mej!

Någon måste ta av henne böckerna och förklara att de karaktärerna inte finns !
Nåja, nu ska jag läsa vidare om den femton åriga mamman Jessica.
Puss och kram, mer kmr kanske senare.
GOTT NYTT ÅR !


RSS 2.0