Oriva

www.Oriva.Blogg.se  !

New start of something old?

Tjenare.
Jag funderar ärligt talat på att skaffa en ny blogg, bara för att jag hatar det faktum att min heter så fult som Elinh Luundberg, fråga de som känner mej, jag hatar verkligen mitt namn. Så jag hoppas att jag får med mej läsare ifall jag bestämmer mej att göra en ny? Hade tänkt på namndet Oriva? Eftersom favo flickan heter Quiyew Karisma Blue, och mitt namn vart Oriva Jacqueline Polly White? Så.. ja jag tror jag ska göra det. Länkar i såfall och ni kommer känna igen er, eftersom jag förmodligen kommer ta med mej designen? Det enda jag surar över att hela arkivet försvinner, men jag får väl ha detta som en liten extra blogg. Och snälla ni! Jag ser ju att ni är inne och kollar? Kan ni inte kommentera? Iallafall ett litet hej?
Det värsta man kan göra mot en annan människa är att låtsas att man inte ser den. - eh, jag läste det i en bok. Så.. snälla kommentera så jag vet att ni finns där.


It you dare to dare

Nu har det kommit upp en ny kategori som Elinh nu inviger.
Som ni ser ifall ni inte råkar vara blinda, så heter den Listor, där jag kommer rabla musiken, kanske ett till fem, ett till tio, och liknande (: Ni får gärna tipsa, det finns inga fel förutom de fel som finns.
Hänn, vart fel men ni älskar't. Så för dagen kan jag visa hur BJ's spel lista är :

Nick Pitera - Belive
Dead by April - Losing you
Dead by April - Lost
Metallica - The Unforgiven
Tokio Hotel - Wenn nicht mehr geht's

Sök upp dem på youtube <3

För övrigt har jag tyska prov idag, matte prov i morgon, jävla matte läxa till i morgon kanske jag har också? Den vore smart att göra, och engelskan har jag inte gjort, men jag har faktiskt en bra anledning till det, jag har inte fått tillbaka pappret jag ska renskriva.


I hate this, I hate this

Hola putas

Jag får hoppas att mina stumma läsare inte är spanska läsare, men jaja. idag har jag plågats i helvetet som så många andra dagar, jag har.. målat mitt rum hos papi, med hjälp av Natta, det var ett tag sen men det var väl trevligt? Bortsett från att hon petade in målarfärg i munnen på mej. Jag hämnas på Tojfa på onsdag kanske?

Sen skjutsade papi hem mej te mamma. Som precis for på hockey, så jag ska kila ut en snabbis med Lily, och sedan ska jag se CSI, kalla mej nörd men jag älskar det programet, så jävla mycket bättre än Miami oh Classic.
imorgon blire väl.. Lola Bock med Matte? Förmodligen, förvånas inte.

Dagens - Paramore - DecodeFöresten så äre så att jag ser fan er!  Jag ser att ni är inne era anonyma hästar och ändå kommenterar ni inte!? Kommentera ?!

Bury you secrets into my skin

Utan att ha någonting med hans framträdande nyss på scen i Melodifestivalen, så kan jag säga att jag just fått upp ögonen för ett nytt stjärnskott. C visade mej honom för ett tag sedan och man bara spärrar upp ögonen utan någon förmåga att stänga dem. Moto boy is the new shit.

Just detta var framträdandet som C visade mej, och jag tror jag är förälskad. Nej men allvarligt, det är riktigt talangfullt det han gör, det går inte att förneka hur man än försöker.
Pie Jesu

Hope and glory?

God kväll
Jag har tillbringat min lördag med att :
- Inhandla en present åt mej själv.
- Ätit billig subland kopia.
- Suttit vettskrämt i baksätet av bilen då Victor övningskörde.
- Fetat mej på godis
- Sett Melodifestivalen med mami oh Victor.

About the sist nämna, så måste jag få kommentera den fronten lite granna. Liksom, sen jag var säkert.. tio har jag följt varje del tävling med livet, jag älskade det, och har varenda skiva och dvd. Men nu, de senaste åren har det förvandlats till något.. icke roligt.. irriterande arregemang som bara går mej på nerverna. Och att mamma dessutom röstade två gånger på Carolines desperata rop på hjälp, gjorde ju inte saken bättre. Själv höll jag mer på Emilia, som jag efter bara några sekunder döpte om till Christin, ni vet den där tv serien på femman om en ensamstående mamma, ja, hon var så jävla lik henne så hon fick heta Christin. Men vinnaren var även hon bra. Så jag är väl inte så missnöjd. Sverige verkar ha insett att det inte är någon chans att skicka E.M.D eller Måns till ESC.
Jag har inte följt det så noga, hört genom väggen då mami suttit och sett det och någon gång fått en skymt av det då jag hämtat chips. Dessutom har ju Matilda gått hela fredagen "stay the night, won't you stay the night?!" Så jag var less den låten innan dem ens började sjunga.
Vilken hejade ni på?

Just go ahead and cry

Fyfan.
Jag är barnslig och inget annat tror jag. Jag vet inte riktg om det är något man borde bli alldeles rasande för. Men jag kan inte låta bli. hon behandlar mej som som jag vore två år. Och det är ingen överdrift.
Då jag kom hem idag hade mami köpt mej en ny skorjta, en vit en med oranga ränder, och den var inte fin. Och ännu värre såg den ut då jag tog på mej den. Så jag sa nej tack. jag vet inte vad ska man göra i såna tillfällen? Iallafall så hade jag pratat med mormor och skulle dit. Varför visste jag egentligen inte. Kändes väl på något sätt bra. Men icke det nej. Jag hinner inte ens komma innanför dörren innan hon börjar prata med mej som om jag vore nog liten att tro på tomten. "Elinh du måste vara snäll mot mamma" och "äh, om några år växer du ur det här trames!"
Tänk om jag inte gör det, tänk om jag förblir en bitter tonåring som inte har någon lust att diskutera stinkade melodifestival låtar och dansande repotrar. Allt mindre då jag ber om att inte bli störd, eftersom jag försöker läsa. Så står hon där
-Elinh är du hungrig?
-Nej
-Vill du ha kyckling
-Nej
-Vill du ha en macka?
-NEJ!
-Vill du ha något annat att äta?
-Men nej sa jag ju !
Hon fattar inte att jag verkligen inte har någon lust att prata med henne om ointressanta saker som sådant. Och sen så sitter och gör sej lustig över allting och springer jag in med boken i högsta hugg för att dölja tårarn hon framkallat då jag lämnar rummet. Är det normalt?

When everything feels like the movies, yeah you bleed just to know you're alive

.Måste bara för bjuda er på en av låtarna som spelas som ringsignal hemma hos mej. Texten är nästan tårframkallande, och jag älskade den verkligen. Jag vet inte riktigt varför, men jag är svag för den. Denna och Hinders - Lips of an angel. Men ja, denna, Goo Goo Dolls - Iris. Är nog en av de vackraste låtarna jag hört. Och tro mej jag har hört många.
Jag vet inte riktigt hur mycket man ska skriva.
Känns liksom bara helt tomt uppe hos mej.

And I don't want the world to see me. cause I don't think that they'd understand.

I'm a blonde bimbo girl in a fantasy world. Dress me up, make it tight, I'm your dolly.

Hey, eftersom jag skrev om föregående inlägg säkert sex gånger, så kommer har en resume av vad som hänt den där dagen.. igår.
Ja, vi hade friluftsdag. (Det är först nu då jag skriver det jag inser vad det betyder egentligen). Man fick välja på att åka till valls, eller till kåbdalis. Och eftersom jag inte har några skidor, (mami sålde mina till Ludvig) så vart det så att jag nöjde mej med att sitta i värmestugan och spela något billigt pappers spel med Ida, Frida, Sandra och Emelie.
Folk kom och gick till vårt bord mellan åken, Bea, Essy, Motte, Ninni, ja de flesta. Sedan då vi bestämde oss för att gå ut och ta en nypa luft, åkte vi på uppdraget att vara hundvakt till en liten bedorande dvärg Collie. Vår Uppis-tant Eva hade med sej sin lilla nansy och hela kroppen skakade av iver på den lilla pälsbollen.


Ja, sedan klockan 2 packade vi in i bussen och åkte hem. Fick sällskap av Hampus på vägen hem. På bilderna är han tönten i grå jacka och skidglasögon. Hehe, ja.. Vi har känt varandra sen barnsben så man kanske inte ska tala illa om honom?Nu sitter jag här, rollar lite smått, njuter av tystnaden att vara ensamm hemma, och sedan ska jag åka till mormor. Måste verkligen tigga pengarna, och betala tillbaka Tojfa. Och det borde gå.
Nåja, puss.

They say that good take time, but really great things happen in a blink of an eye

Måste få kommentera !
btw, hey guys, nu saknar jag era kommentarer igen, för jag ser att ni är här, och som Ellia sa, så är det ganska orättvist att ni ska få blänga som anonyma hästar utan att ens lämna en kommentar efter er. Så, kommentera era stumma människor !

Ja, som sagt måste jag få kommenteraBill Kaulitz nya hår. Jag är ett stort fan av bandet, och har tyckt han varit ögon godis i flera år. Men nu då jag fick det skrämmande sms:et av Tojfa, Bills dreads.
Nu när jag sett det själv, måste jag få säga att jag inte har ord. Jag älskade hans lejonman som den var, och har väl egentligen inte minsta rätt att kommentera det, men ändå. Visst, nog var han snygg, tyckte att man nu ser hans vackra ansikte lite bättre. Men charmen med de två tvillingarna var att de var så olika. Tom med keps och Bill med hår stort som en egen planet. Toms kläder som nästan faller av kroppen och Bills som framhäver hans vackra kropp och säger "Hej jag är så där 'Jag-ser-dina-revben-smal". Men nu, med den nya make upen i hans ansikte, håret.. visst, han ser bra ut. Men inte lika som han gjorde tidigare. Jag ska kanske inte säga så mycket om det, jag menar, det är hans hår, vare sej han betalat för löshår eller odlat det själv. Men nu, jag hatar förändringar. Jag vill att saker och ting ska frysa då dem är som mest perfekta. Jag vill inte att folk ska förändras, jag vill inte att minnen ska blekna och inte att vänner ska gå förlorade, men man kan inte hindra utvecklingen, och man kan inte tvinga sej själv att passa in, för att inte låta människor ändra åsikter. Därför vill jag att allt ska frysa i den perfekta perfektion som uppstod för något år sedan. Då Der Letze Tag dånade ur ett par dåliga högtalare, och vi alla satt, ovetande om framtiden i husvagnen på våran gård.

Vad tycker ni om tvillingens nya style?

a silence scream

Idag har lilla Elinh varit duktig och inhandlat Så länge vi båda andas. Visst, jag har läst den på engelska för längesedan, men det var som en liten tvångstanke, en sjukdom jag har eller något åt det hållet. Dagen har faktiskt gått otroligt fort för mej, svenskan i morse tråkade skiten ur mej då Karin stod där fram och pratade om Substantiv och såna saker jag kunde i första klass. Man känner sej fan lite proffesionell på svenskan, för Jag frågade om jag fick skriva fritt på något jag börjat på, och det gick hur bra som helst, så Hampus som satt bredvid mej frågade också, och kravet då på att han skulle få göra det var att han skulle läsa sedan, minnst 50 sidor hemma, och då jag frågade ifall jag inte skulle göra det,. så behövde jag inte. Hon sa att jag läser nog mycket hemma så. Men det kanske jag kan hålla med om? Men vi alla har väl någonting vi gillar? Och då både basen och följten, samt hela ljudannläggningen står ute i vardagsrummet i en enda röra, så får man lägga sej och njuta av något annat. Sen måste jag få vara en perfektionist, och säga att jag verkligen måste smörja mina händer innan huden flagnar av i brist på lite fukt. Jag är alldeles snustorr enligt mej, eller, inte som Tojfa brukar vara, men typ.

>Just nu: Jeffree Star - I must be emo<
Och ett värt citat av C, : "Hon står högst upp på min lista för vilka jag ska avrätta. Högst upp efter alla andra" Det är logiskt på något sätt tror jag.


Don't come home

Hello guys !
Nu är det tyvärr helvetes skola strax, och jag förstår mej inte på mej själv varför jag går upp klockan sex då jag inte börjar föränn tio i tio? jag kommer dö hemma om jag ska sitta och vänta på den sena bussen, så jag plågar ihjäl mej själv nu tidigt på morgonen. Det är ju ofc helt dött på skolan vid den här tiden, så förmodligen kommer jag sitta och läsa i något hörn till det kommer några intressanta personer, tror att jag ska ringa Tojfa och be henne komma tidigare? Vem vet.

Iallafall, just nu > Fall out boy - Yule shoot your eye out<

Jag går typ galen här hemma också, för den butik jag älskat mest under alla dessa år har nu bestämt sej att stänga. Åhlens som är den enda affären i hela piteå som säljer skivor. Visst säljer ICA och Coop också, men det är bara äckel päckel dans bands musik typ. *Ryser i hela kroppen* Och sen har dem så bra hårprodukter som inte kostar en förmögenhet för lite hårspray som på alla andra ställen? Det är typ det enda ställe jag köper böcker på. Så ja, jag är sur nu.

Ännu mer tragiskt är det att det är 62 skoldagar kvar. (Tror det stämmer, jag och matte försökte räkna.)
Nåja, efter idag är det 61, så vi får hoppas att det går undan, för jag vill ha sol, jag vill ha + grader och jag vill ha mitt rum vit målat !

But you know all the right to say

Just nu försöker Elinh här skruva isär det där jävla skrivbordet jag hatat ändå sedan jag fick in det i mitt jävla rum. Sängen står på sniskan och jag sitter på mitt nattuksbord med datorn i knät. jag ska försöka få någon ordning på vad som händer här inne, (för er som inte vet, är jag ifull färd med att måla om mitt rum, eller ja, det vill säga så fort papi vill sätta upp dem där gips skivorna på väggarna? Det skulle han ha gjort i fredags. Men dem har inte kommit upp än, förhoppningsvis kanske jag kan tvinga honom till att få upp dem och spakla medans jag är i skolan i morgon? Så att jag kan måla då jag kommer hem ?

Iallafall spelas nu The Red Jumpsuit Apparatus underbara låt Damn Regret. Lyssna på den ni, så kommer mer senare, då jag fått någon ordning här inne.. och på min ryggrad som nu verkar helt sned.

And that was when she started screaming

Så för att komma igång nu, så måste jag få tipsa om en suverän låt.
Jag har länge lyssnat på Nickelback, men inte speciellt aktivt, jag har gillat någon låt då och då, men för ett tag sedan fick jag upp ögonen på riktigt och insåg att det faktiskt var ett riiiktigt bra band. Så här ska ni nu lyssna på deras låt Animals.
Den är riktigt bra.

För övrigt ska nog Elinh snart krypa till kojs och fokusera på att få några timmars sömn. Jag har börjat kliva upp riktigt tidigt nu för tiden, och då blir jag så jävla tjurig har jag märkt. Och i morgon kommer Carro kanske, så då vill man inte vara tjurig.

Såja - Förändring

Som ni ser;
Så hare nu på ett par timmar hänt en del saker i bloggen. Jag har bestämmt mej för att göra om det till en musik blogg där allt som ligger mej om hjärtat kommer nämnas dagligen. Därför kommer jag nu rena lite här och kasta om lite i kategorierna. Så ni vet.

Caio bitches

Design

Jag hatar min fula design. Så alla vet. Så sitter det någon liten söt donna maria där ute som har lust att leka ihop en liten fin, design, så säg till. För jag tar emot all hjälp jag kan få !

Vete mjöl under naglarna

Usch.
Jag håller på att baka med mami, men springer ifrån hela tiden i brist på annat. Jag suger alltså på det om ni inte förstått det redan. Men änså länge har huset inte brunnit upp, så det kanske går ändå ut. Jag är ju missbildad då det kommer till mat. Ändå ut i fingertopparna suger jag på det.
Det är som om jag är skapt för att ha ihjäl folk med en träslev, eller liknande.
Uppdate från fredag kväll
Jao, mami kom och hämtade mej kring halv fem, vilket gjorde det tajt om tid då vi försökt skulle förbi med någonting åt morfar, sedan skulle vi hem och hämta Lily, och sen så var inte ens maten klar då. Och jag var ju otroligt stressad eftersom jag skulle vara hos Matilda halv sju, och hinna äta surströmming innan. Och det tar tid för mej.
Jag vet inte om jag är wierd, men finns det ingen annan än jag som vill ha mycket fisk på mackan? Mamma och alla andra sitter och skär fisken i tusen bitar innan de lägger ut någon här och var på mackan. Jag tar hela file bitar och lägger på varandra, det är väl ändå fisken man är ute efter och inte potatisen? Jag kryddar först med gräddfil istället för smör, sedan fisk på det, potatis och tomat, och sedan ännu mer gräddfil. Så ska man äta dem, och det är inte föränn man har gräddfil upp i pannan som det är på riktigt.

Ja, efter det för jag då till Matilda, plattade igenom håret en snabbis innan vi sedan satt oss i bilen för att åka till Jävre. Men på vägen skulle vi hämta Sandra, och halvvägsdit kommer jag och Tojfa på frågan 'Vart ska hon sitta?' Matte satt fram, jag oh Tojfa bak med Wilmas barnstol. Så Sandra fick hoppa upp i Tojfas knä. Jag vet inte vem jag tycker mest synd om. Sassa som fick sitta och huka sej hela vägen till Jävre, eller Tojfa som fick ha henne i knät.
Trots att jag har lokal sinne som en överkörd fiskmås, så lyckades vi komma fram te Paulina tack vare Elinh.
vi körde Alias, och jag, Larice och Matilda vann (:  Vi var jätte duktiga, och Larran är så söt då hon sitter där och ska förklara. "Oj oj oj oj oj ! Ja, men.. oj.. okej.. om du typ.. åh.. solen skiner och.. skit samma !" Så låter hon typ, glömnmer bort och andas också börjar hon flåsa, och hyperventrilera.
Sen åt vi några mackor, såg på film. A walk to remember. Helt duglig trots att Larice satt och viskade alla repliker iför väg bredvid mej. Jag fick klia henne på armen och hon började nästan stöna då hon tyckte det var skönt, seriös liten lustig kurre den där flickan.
Sen käka vi kladdkaka, och strax därpå åkte vi hem.

riktigt mysigt. Av mej fick fjortisen ett armban, en berlock och ett par örhängen (:


Solen skiner glada miner


Idag har jag oh Matte varit ute och roat oss som Bambi på hal is. Jag är så duktig att jag lyckas ramla då jag står still på dem där förbaskade skridskorna. Jag är hemma just nu, ska äta och packa klart innan det sedan bär av tillbaka till Tia för att sova där. Ska köra HSM marathon ikväll kanske. Det blir hur som haff roligt iallafall.
Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva. I morgon ska jag till pappa och packa ner mitt liv i billiga banan kartoner för att sedan måla på måndag. Fårse vilken tid jag kommer hem..

Nåja, kanske, bara kaaanske skriver mer senare. Puss

Tomt !?

Av risk att låta helt psyko så måste jag få skriva av mej nu.
Jag mår inte riktigt bra. Det är inga konstiga saker som plågar min hjärna, eller jo, på sätt och vis.
Utan att överdriva känns det som om jag just nu vaknat upp från en dröm som pågått så länge att jag knappt kommer ihåg gårdagen. Jag måste fråga dej Matte ifall du är så vacker och läser detta, vi var på stan idag? Right? Jag köpte Paulinas present, och ett armband? För jag sitter nu med en silvrig kedja med en berlock med ordet auth på, och jag är nästan rädd för jag kommer inte ihåg något. Ingenting. Jo, jag kommer ihåg att jag och matilda åt nybakta bullar som Anna gjort. Två stycken var och lämnade den sista på fatet. Sedan åkte vi in till stan. Där kommer jag inte ihåg något. Joo något om att vi vart stående länge vid korsningen bekom Coop, och Matte tyckte att det var irriterande. Därifrån, tills sunes är det helt svart. Vi kan lika gärna ha hoppat från en bro eller blivit uppätna av locknäs odjuret.
Hela dagens händelser har gått ur mej, jag vet kort sagt inte. Något jag kommer ihåg är skylten utanför lokalen där nettogrossen brukade ligga, men.. inget mer. Jag vet att vi åt på Sunes efter att jag tvekat ett tag.
Hur vi kom hem minns jag inte, men vi spelade Lora Croft tror jag. Det skulle inte förvåna mej.
Sen pratade jag nog med Matilda i telefon. Jag tror det, jag tror att jag ska vara med henne, eller något i morgon. Men jag minns inte.
Och allt detta är helt ärligt, jag kommer inte ihåg något. Jag tvivlar på att jag ens är vaken, men jag ramlade nyss, lyckades halka över ingenting alls i vardagsrummet, och falla pladask på mage och slå i hakan. Den gör ont. Så i bästa fall är jag väl vaken? Annars är jag väldigt rädd för jag har ont som fan i käken. Men.. allt känns jätte konstigt. Jag har på mej ett armband jag knappt kommer ihåg att jag köpt, jag klickar upp koniverationer på msn som jag inte ens kommer ihåg. Allt har bara försvunnit och jag är ärligt talat rädd.
Mamma började nyss prata om någonting, jag inte ens vet vad där är, och jag bara nickade.
Jaja, kanske får jag försöka sova och hoppas att jag vaknar i morgon och kommer ihåg mer än mitt eget namn.


KISS


Lingonris & Lovikka vantar

Förlåt Sandra, du har rätt.
Det är bara jag som tänkt konstigt, på fredag är det, och jag är dum i huvudet (a)
Iallafall så har jag färgat håret, slänger in en bild här.
Den är typ helt oredigerad om man pratar om färgen, har inte ändrat något på den så jag vart grymt nöjd om jag får säga det själv.
Idag händer inte så mycket, vet ärligt talat inget, jag var så snäll mot Kajsa igår och sket i CSI för att rolla med henne, visserligen så spelade jag in det men det behöver man väl inte nämna?
Jag är almänt trött och ska nog fixa en ny design, koka choklad och sedan sova. Jag har blivit beroende av O'boy, märks det? Förr hatade jag det. Eller, inte precis hatade, men jag drack hellre te. Men kall o'boy gillar jag inte. Den måste vara varm, och där med bastuhörseln. !
Men slå en pling, kanske du förgyller min dag?

Ska föresten också läsa igenom det nya kapitlet av WADOBG, det har jag inte hunnit än.. och.. jo! För er som undrar jag jag just fått nya fina lovikka vantar av mormor, röda och fina och luktar gott. Tack tack mormor.
Jag ska nog dra på stan någon dag? Följa med någon? Jag är uuuttråkad och använer nu er för att slösa tid. Hänn lät lite fel, men what ever.
Puss puss.

Varm choklad och bläckbarn

Ring ring !
Hallå? vart har ni tagit vägen!? Jag ser faktiskt att jag har ett antal besökare varje dag, men ändå kommer inga kommentarer? Kommentera? (a)

Jaja, nu ska jag faktiskt ta det lite lungt, egentligen borde jag bära ut allt ur rummet, eftersom papi ska sätta upp spånsivorna, men jag har helt enkelt inte orken. Jag ligger bara i sängen med datorn i knät och en bok. Plus då varmchoklad som.. tagit slut för rätt så länge sedan.

Jag har inga bilder på håret som faktiskt vart rätt bra igår. Eller rätt bra, det vart faktiskt skit snyggt tycker jag, perfa lixom (; Men det kommer väl så småning om? Jag ska kanske trots allt börja packa ner. Just ja, måste bara få nämna att jag praktiskt tagit tappade hakan tidigare då jag fick ett sms av Sofia a där hon sa att hon skulle flytta in till annelund, liksom, jisses. Visst har jag hört dem prata om att flytta men ja, det var ju faktiskt väldigt roligt, förr har vi blivit tvugna att planera flera dagar i förväg om vi ska ses, men nu kan vi gå till varandra på en tjugo minuter kanske.
Mamma kommer och hämtar mej klockan fem ungefär, är sedan helt ledig hela veckan, förutom på tisdagkväll. Paulina ska ha fest, hon har precis fyllt fjortis. Puss på henne för det.

Nåja, skriver senare. Caio. (har ingen aning om varför jag sa det o.O)

RSS 2.0