Don't come home

Hello guys !
Nu är det tyvärr helvetes skola strax, och jag förstår mej inte på mej själv varför jag går upp klockan sex då jag inte börjar föränn tio i tio? jag kommer dö hemma om jag ska sitta och vänta på den sena bussen, så jag plågar ihjäl mej själv nu tidigt på morgonen. Det är ju ofc helt dött på skolan vid den här tiden, så förmodligen kommer jag sitta och läsa i något hörn till det kommer några intressanta personer, tror att jag ska ringa Tojfa och be henne komma tidigare? Vem vet.

Iallafall, just nu > Fall out boy - Yule shoot your eye out<

Jag går typ galen här hemma också, för den butik jag älskat mest under alla dessa år har nu bestämt sej att stänga. Åhlens som är den enda affären i hela piteå som säljer skivor. Visst säljer ICA och Coop också, men det är bara äckel päckel dans bands musik typ. *Ryser i hela kroppen* Och sen har dem så bra hårprodukter som inte kostar en förmögenhet för lite hårspray som på alla andra ställen? Det är typ det enda ställe jag köper böcker på. Så ja, jag är sur nu.

Ännu mer tragiskt är det att det är 62 skoldagar kvar. (Tror det stämmer, jag och matte försökte räkna.)
Nåja, efter idag är det 61, så vi får hoppas att det går undan, för jag vill ha sol, jag vill ha + grader och jag vill ha mitt rum vit målat !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0